Όμορφες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Αγυιάς, καθώς οι θρύλοι που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετώπισαν τα παιδιά της Παναχαϊκής, που έδωσαν και αυτά τον καλύτερο εαυτό τους μέχρι το τέλος.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τον τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής, Κώστα Κατσουράνη, να αγωνίζεται όλο το 90λεπτο και να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Το παιχνίδι έληξε 3-2 υπέρ της Παναχαϊκής χάρη σε τέρματα των Μπιτσάκου, Σπανού και Μαστραντωνάκη, ενώ για τη Dream Team σκόραραν ο Μπασινάς με πέναλτι και ο Γεωργιάδης.

Έτσι, με αφορμή την επίσκεψη τους στην Πάτρα, ορισμένοι διεθνείς δεν αρκέστηκαν στο να γυρίσουν στην συνέχεια στο ξενοδοχείο τους αλλά προτίμησαν να κάνουν τα νυχτοπερπατήματα τους στο κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας το ποτό τους, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των Πατρινών που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Κάποιοι από τους τυχερούς ήταν και οι ιδιοκτήτες του Αβαντάζ, Γιάννης Ρουμελιώτης και Αντώνης Καμπάκος, αφού φωτογραφήθηκαν με τον Γιώργο Καραγκούνη έξω από το after της Αγίου Ανδρέου.


Παράλληλα, στο Magenda, στην Αγίου Νικολάου, βρέθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην άσος της Ένωσης δεν χάλασε το χατήρι σε κανέναν για μια selfie, δείχνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

Εκεί βρέθηκε και πάλι ο ποδοσφαιρόφιλος Γιάννης Ρουμελιώτης βγάζοντας μαζί του μια αναμνηστική φωτογραφία παρέα με τον έναν εκ των ιδιοκτητών του Magenda, Πέτρο Φούφουλα.

Να σημειώσουμε πως και οι δύο Πατρινοί επιχειρηματίες είναι "βαμμένοι" ΑΕΚ οπότε είχαν έναν παραπάνω λόγο να χαρούν για την επίσκεψη του Ντέμη στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.


Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί, πως ο πρώην διεθνής ανέβηκε για λίγο στα decks του Magenda, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως ξέρει να... σκοράρει και στην μουσική.

Δείτε το βίντεο: