Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η πορεία που έχεις χαράξει και η σωστή τακτική σου, σε έχουν φέρει στο επιθυμητό επίπεδο και βλέπεις πολλά από τα σχέδιά σου να ολοκληρώνονται με μεγάλη επιτυχία. Το μέλλον σου από εδώ και στο εξής με τον Ερμή να επιστρέφει στο ζώδιο σου προβλέπεται λαμπρό, καθώς θα καταφέρεις να φτάσεις πολύ ψηλά. Η καταξίωση θα είναι υψηλή, το ίδιο και η ηθική σου ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα ερωτικά σου βρίσκονται σαφώς σε καλύτερη μοίρα, συγκριτικά με το τελευταίο διάστημα, όπου ήσουν αρκετά νευρικός και οξύθυμος, ξεσπώντας άσχημα στον σύντροφό σου. Τώρα είσαι πολύ πιο ήρεμος και επιδιώκεις να λύνεις τα θέματά σου με ώριμες συζητήσεις. Εσύ από την άλλη, που δεν έχεις βρει ακόμη τον έρωτα των ονείρων σου, τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου να απαλλαγείς από τη μιζέρια σου και να μπεις ξανά ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου έχουν περάσει σε μια περίοδο ευημερίας, όπου συζητήσεις και δυναμικές βελτίωση που υπάρχουν, σε βοηθούν να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Διάφορες συμφέρουσες προτάσεις και συμφωνίες, αν τις χειριστείς σωστά, θα συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σου και θα καταφέρεις έτσι να πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες.

Ταύρος

Οι απανωτές αλλαγές και οι ανατρεπτικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα σήμερα στη ζωή σου, αρχικά θα σε αναστατώσουν και θα σε πανικοβάλλουν, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις πως το γεγονός ότι βγήκες από το πρόγραμμά σου ήταν καλό, διότι τα νέα δεδομένα είναι πολύ αισιόδοξα. Έτσι, λοιπόν θα οργανωθείς εκ νέου και η νέα πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο κοντά στις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, η ανεβασμένη σου διάθεση και η αισιοδοξία σου θα σε ωθήσουν, ώστε να κάνεις μια νέα αρχή με τον σύντροφό σου, αποφεύγοντας να επαναλάβετε παλιά λάθη. Εσύ που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, η μοίρα θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, η γνωριμία με το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φρόντισε να μην πτοηθείς από τα επερχόμενα προβλήματα και με ψυχραιμία να επιδιώξεις να βάλεις μια τάξη. Στα οικονομικά σου έχεις οδηγηθεί σε αδιέξοδο, οπότε ανασυντάξου και κάνε ό, τι μπορείς για να βρεις επιπλέον πηγές εισοδήματος.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει πολύ ήρεμα κι εσύ θα βρεις την ευκαιρία και το χρόνο να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και τι θα διεκδικήσεις στο εξής. Έτσι, όντας προσγειωμένος και γνωρίζοντας τι επιδιώκεις, πατάς γερά στα πόδια σου και αξιοποιείς το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου, ώστε να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι ιδανική για ρομαντικά σχέδια, που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και που θα ανανεώσουν εξαιρετικά και εσένα και εκείνον. Εσύ που τα βράδια κοιμάσαι παρέα με το μαξιλάρι σου, θα απαλλαγείς επιτέλους από τη μοναξιά που τόσο σε είχε κουράσει, μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου όλα κυλούν ομαλά, όπως ακριβώς τα σχεδίασες. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται κι έτσι δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι ανήσυχος και αναστατωμένος. Στη διαχείριση των οικονομικών σου αντίθετα, δεν έχεις φερθεί καθόλου υπεύθυνα, ούτε ήσουν προνοητικός, με αποτέλεσμα τώρα να έχεις βρεθεί σε αδιέξοδο και να πρέπει να κάνεις αιματηρές οικονομίες για να ανακάμψεις.

Καρκίνος

Τελευταία νιώθεις την επιθυμία να βοηθήσεις όσο μπορείς τους κοντινούς σου ανθρώπους, με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ορθά σκέφτεσαι, αφού κι εκείνοι θα ήθελες να κάνουν το ίδιο για σένα, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις υπερβολές, γιατί έχεις κι εσύ προσωπική ζωή και ανάγκες. Βρες τις ισορροπίες σου, ώστε να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου και να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο στην υγεία σου και στα θέλω σου.

Αισθηματικές
Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου που δε σε ικανοποιούν και συνειδητοποιείς ότι πρέπει άμεσα να κάνεις κάτι. Βέβαια, καλό θα ήταν να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου, γιατί στη σχέση είστε και οι δύο και πρέπει μαζί να αντιμετωπίζετε τα θέματά σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανανεωμένη σου αύρα και η γοητεία σου, θα αφήσουν λίγους ασυγκίνητους και ενδεχομένως να βρεις και αυτόν που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν μια χαρά και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται, χωρίς να έχεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα και εμπόδια. Κάνε λοιπόν μια παύση για να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επανέλθεις δριμύτερος. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολλή προσοχή και θα πρέπει να περιορίσεις την καταναλωτική σου μανία.

Λέων

Οι εξελίξεις τελευταία κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εσύ έχεις αποσυντονιστεί πολύ. Πάρε το χρόνο σου ώστε να αποφορτιστείς και να οργανωθείς εκ νέου, με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σου. Με ηρεμία και σωστές κινήσεις, θα βρεις σύντομα τους ρυθμούς σου και θα μπορέσεις να προωθήσεις σχέδια και ιδέες σου.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες στη σχέση σου είναι πλέον ιδανικές και είσαι σε θέση να κάνεις σχέδια με τον αγαπημένο σου για το κοινό σας μέλλον, επιδιώκοντας ακόμη και κάποια επισημοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος αυτό το διάστημα, θα έχεις σήμερα την δυνατότητα να διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν ομαλά και πλέον απλά απολαμβάνεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Αντιθέτως, τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά πιεσμένα και σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή, ειδικότερα σε ό, τι έχει να κάνει με συμφωνίες και συμβόλαια.

Παρθένος

Ορισμένες αποκαλύψεις και απρόσμενες εξελίξεις θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και θα σε αποσυντονίσουν εντελώς. Συνειδητοποιείς πως η γνώμη σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις, ήταν λάθος και απογοητεύεσαι. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω όμως όλο αυτό το αρνητικό κλίμα και αναθεώρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι και κρίνεις, ώστε να μην κινδυνεύσεις ξανά να τα χάσεις και να στενοχωρηθείς.

Αισθηματικές
Επιδίωξε σήμερα να κάνεις κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να γίνουν ξεκάθαρα τα πράγματα μεταξύ σας και γνωρίζοντας που βαδίζετε, να φέρεστε ανάλογα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, δέξου φιλικές προτάσεις εξόδων, αφού θα δεις ότι και η διάθεσή σου θα ανέβει και θα κάνεις κάποιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς, οπότε αφού δεν έχεις προβλήματα να διευθετήσεις φρόντισε να ξεκουραστείς και να οργανώσεις νέα σχέδια, που θα σε πάνε ακόμη πιο κοντά στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα, γιατί θα είναι εύκολο να χάσεις τον έλεγχο και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να απαλλαγείς οριστικά από καταστάσεις που σε δυσαρεστούν και να προχωρήσεις μπροστά. Η αποφασιστικότητά σου είναι μεγάλη, το ίδιο και ο δυναμισμός σου, οπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα. Σε συνδυασμό με την εύνοια των πλανητών θα τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και θα μπορέσεις έτσι να απολαμβάνεις στο εξής μια ήρεμη και αρμονική καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις που θα έχεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να προκληθούν σοβαρές εντάσεις. Φρόντισε να μετράς πολύ τα λόγια σου, ώστε να μην πεις κάτι που θα τον πληγώσει και που μετά θα το μετανιώσεις. Προς το τέλος της ημέρας τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα, οπότε επιδίωξε να οργανώσεις ένα ρομαντικό δείπνο, ώστε να φτιάξετε και πάλι τη σχέση σας. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων και διεκδίκησε μόνος σου και με τόλμη όσα θες.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, διότι θα είναι μεγάλος ο φόρτος εργασίας σου και τα διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν, θα σε δυσκολέψουν αρκετά ως προς την διαχείριση και υλοποίησή τους. Η λάθος διαχείριση των οικονομικών σου και η γενικότερη αδυναμία στο να περιορίσεις καταναλωτικές τάσεις, σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και πρέπει να οργανωθείς καλά και να κάνεις αιματηρές οικονομίες, ώστε να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές για το μέλλον σου αποφάσεις, οπότε φρόντισε να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του πολύ σύντομα θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και ότι θα ανταμειφθείς ανάλογα. Συνέχισε και μετά να κινείσαι βάσει της ίδιας τακτικής και να μην αφήνεις καμία ευκαιρία ή προοπτική περεταίρω εξέλιξης ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές
Έχεις την κακή συνήθεια να κρατάς μέσα σου αυτά που σε απασχολούν και να βασανίζεσαι άδικα. Άλλαξε στάση και ξεκίνα να συζητάς τα πάντα με τον σύντροφό σου. Θα δεις ότι έχει πολλή κατανόηση και θέληση να σε βοηθήσει, οπότε θα σου φέρεται ανάλογα κι εσύ θα είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζες και αυτό σε κάνει αρκετά οξύθυμο και νευρικό. Καλό θα ήταν να μην πανικοβάλλεσαι όμως και με ψυχραιμία να βάλεις κάτω τα πράγματα και να βρεις εναλλακτικές οδούς, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Και τα οικονομικά σου όμως είναι σε κακή κατάσταση και θα πρέπει να γίνεις πιο εγκρατής και πειθαρχημένος.

Τοξότης

Οι απανωτές εξελίξεις και ανατροπές που θα έρθουν σήμερα, θα σπάσουν τη ρουτίνα σου και θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος. Μην απογοητεύεσαι και κυρίως μη παραιτείσαι. Με πείσμα και ψυχραιμία, θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να σταματήσεις να αναλώνεσαι με λεπτομέρειες που σου χαλάνε άδικα τη διάθεση και που σε οδηγούν να δημιουργείς προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Χαλάρωσε λοιπόν και ξεκίνα να επικεντρώνεσαι μόνο σε όσα έχουν σημασία. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα έρθει να αναστατώσει ευχάριστα την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σχέδια αρχίζουν επιτέλους να υλοποιούνται και έτσι ανταμείβεσαι για την σκληρή σου δουλειά και τον χρόνο που αφιέρωσες. Στα οικονομικά σου αντιθέτως, εξακολουθείς να ζορίζεσαι, λόγω κακών χειρισμών, οπότε δεν έχεις παρά να περιορίσεις στο ελάχιστο περιττά έξοδα και να αναζητήσεις επιπλέον πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

Η ανεβασμένη σου διάθεση και η δημιουργικότητά σου που είναι στα ύψη, σου δίνουν την απαραίτητη ώθηση, ώστε να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επίπεδο που θες και να δεις τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και τον ίδιο δυναμισμό, ώστε να κυμαίνεσαι για αρκετό καιρό σε υψηλά επίπεδα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή είναι μια χαρά και η καθημερινότητά σου με τον σύντροφό σου εξαιρετικά ήρεμη και ευχάριστη. Απόλαυσέ το λοιπόν και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου, για να κρατήσει για αρκετό καιρό αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανεβασμένη σου διάθεση και κοινωνικότητα σε βοηθούν ανάμεσα στις πολλές γνωριμίες, να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και όλα προχωρούν όπως θα ήθελες, αλλά εσύ συνεχίζεις να αγχώνεσαι. Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς άγχος. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να διορθώνονται, με νέα έσοδα να προκύπτουν.

Υδροχόος

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σε επηρεάζουν θετικά, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου άμεσα και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν. Άφησε στην άκρη δισταγμούς και κυρίως μην επηρεάζεσαι από σχόλια και γνώμες τρίτων. Να είσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό και θα πετύχεις αυτό που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, όλα κυλούν αρμονικά, οπότε δεν έχεις παρά να ευχαριστηθείς ακόμη μια όμορφη ημέρα με το ταίρι σου, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω με φίλους και φρόντισε να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικές
Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου σχέδια και κωλυσιεργούσαν, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και έτσι μπορείς να συνεχίσεις ανεπηρέαστος την ορθή πορεία που είχες χαράξει προς την επιτυχία. Τα οικονομικά σου διανύουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, οπότε δραστηριοποιήσου και κινήσου ανάλογα, επιδιώκοντας να ισορροπήσεις την κατάσταση.

Ιχθείς

Το ενδιαφέρον σου μονοπωλείται εδώ και αρκετό καιρό από ζητήματα οικογενειακής φύσεως και έχεις κουραστεί πολύ. Συγκεντρώσου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν και να ανακουφιστείς επιτέλους.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, τα άστρα θα σε βοηθήσουν ώστε να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και να κάνεις πράγματα που θα σας ανανεώσουν και τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να μιζεριάζεις και βγες έξω, γιατί η ημέρα ευνοεί γνωριμίες και φλερτ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες αν τις αξιοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό, θα σου αποφέρουν τα μέγιστα σύντομα. Τα οικονομικά σου έχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε κινήσου ανάλογα για να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.