Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το Survivor. Η τραγουδίστρια, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί εξήγησε όλους τους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Είμαι πολύ καλά», είπε  στον αέρα της εκπομπής όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το λόγο της αποχώρησής της, επεσήμανε γελώντας: «Το σκεφτόμουν πολλές ημέρες για αυτή την απόδραση και ζύγιζα πολλά πράγματα μέσα μου. Για κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου».

Στη συνέχεια μάλιστα εξήγησε για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες της: «Θα ήθελα να μου δοθεί και λίγος χρόνος να δω τι έχει φανεί και τηλεοπτικά». Η παρουσιάστρια της αποκάλυψε για τη λεγόμενη κλίκα και την απομόνωση της ίδιας. «Αναφέρω ότι έχεις δεχτεί μέχρι και bullying από το Στέλιο Χανταμπάκη», επεσήμανε η Ελεονώρα.

Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας ήταν να γελάσει. Στη συνέχεια επεσήμανε: «Δεν έχω δει το περιστατικό με το μαγιό. Το άκουσα όμως να λέγεται εδώ από τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να έχω μία εικόνα για να μπορώ να μιλάω με αποδείξεις. Θέλω να πω ότι ο σκοπός μου δεν είναι να βάλω φωτιά ή να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω πως ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι την κρίση και το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό».

Σημαντικά ωστόσο είναι όσα ανέφερε ανάμεσα σε άλλα για το παράπονό της, που δεν κατάφερε να απολαύσει το παιχνίδι με περισσότερο χαμόγελο, όπως είναι στην καθημερινότητά της. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τους συμπαίκτες της, καθώς δεν επιθυμεί να επηρεάσει τον κόσμο… «Έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί θέλω πάντα να είμαι κάπου που να με θέλουν… Κάποια στιγμή έφτασα στο αμήν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ταίριαζα με το περιβάλλον», επεσήμανε.

«Επιβεβαίωσα για άλλη μία φορά το πώς είναι ο χώρος μας», ανέφερε με νόημα on camera λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: