Σε λίγη ώρα από τώρα ξεκινά το παιχνίδι της Παναχαϊκής, με την Dream Team, στο ναό της Αγυιάς.

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για τους «κοκκινόμαυρους» φιλάθλους που εδώ και χρόνια διψούσαν να δουν τόσο μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου να αγωνίζονται μπροστά στα μάτια τους στην Πάτρα.

Δεν έχει σημασία, αν τα μέλη της Dream Team, μέχρι να έρθουν να αγωνιστούν στο κοινό της Αχαϊκής πρωτεύουσας, χρειάστηκε να... κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, έχοντας πάρει το ευρωπαϊκό του 2004  και οι Πατρινοί να μην τους δουν στο απόγειο της δόξας τους.

Βλέπετε, τα "πέτρινα" χρόνια για τους φίλους της Παναχαϊκής, για την ίδια την Παναχαϊκή και για την Πάτρα, ήταν πολλά. Πάνω από μία δεκαετία. Σημασία έχει ότι η Παναχαϊκή επανήλθε για τα καλά στην αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα πέτρινα χρόνια τελείωσαν. Καιρός να ανθίσουν τα λουλούδια για την Πατρινή ομάδα, τους φίλους και τους οπαδούς της. Οι φανέλες των μελών της Dream Team που θα κοντραριστούν με την Παναχαϊκή τους περιμένουν στα αποδυτήρια του γηπέδου του «κοκκινόμαυρου» ναού, εκεί που στην ατμόσφαιρα μοιάζει να υπάρχει ακόμα το άρωμα του Δαβουρλή, του Ρήγα, του Στραβοπόδη, του Λεβεντάκου…

Κρεμασμένες, έτοιμες για να φορεθούν. Είναι σαν να τους περίμεναν εδώ και χρόνια. Όπως η Πάτρα και οι φίλαθλοι της περίμεναν τέτοια γιορτινά παιχνίδια! Τέτοιες δόξες…