​Οι Blues Antivirus δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2011 αρχικά ως Antivirus Blues Band.
​Το όνομα της μπάντας δεν είναι τυχαίο. Επιλέχθηκε για να καταδείξει οτι ιοί δεν υπάρχουν μόνο στους υπολογιστές! Όπως λένε οι ίδιοι οι Blues Antivirus, καθημερινά υφιστάμεθα μια ασύλληπτα μεγάλη επίθεση ιών που προέρχεται απο "μολυσμένες" ιδέες, αντιλήψεις, συμπεριφορές,είτε αυτές αφορούν τις καθημερινές μας σχέσεις, είτε το περιβάλλον, το σεβασμό μας προς τους άλλους, τη μουσική ειδικότερα.
​Στα πλαίσια αυτά και στο βαθμό που τους επιτρέπουν αντικειμενικά οι συνθήκες, πασχίζουν να κάνουν τη μουσική τους ηχηρό αντίδοτο ενάντια στη φτήνεια του σημερινού μουσικού γίγνεσθαι!
​H σύνθεση της μπάντας περιλαμβάνει τους:
Γιάννη Μπουραζάνη φωνή,
Αντώνη Παναγόπουλο κιθάρα,
Νίκο Χριστοδούλου πλήκτρα,
Νίκο Δρουκόπουλο μπάσσο 
Νίκο Παπαδημητρόπουλο τύμπανα και
Δημήτρη Αντωνόπουλο φυσαρμόνικα.
​Τα μέλη της, παλιοί μουσικοί όλοι τους, κουβαλάνε πολυετή εμπειρία είτε από συμμετοχές σε διάφορα σχήματα,είτε από κατά διαστήματα επαγγελματική ενασχόληση με τη μουσική. Έχοντας κατά καιρούς ασχοληθεί με όλα σχεδόν τα είδη της μουσικής,διεπίστωσαν ότι η αγάπη τους για τη Blues και την Classic Rock, είναι ο συνδετήριος κρίκος που τους ενώνει εκτός απο το γεγονός ότι πρώτα απ’ όλα είναι φίλοι. Οι προτιμήσεις τους στρέφονται στο Classic Rock των αρχών της δεκαετίας του '70 και στη Rhythm & Blues Music (ιδιαίτερα στο Texas Blues).
​Το ντεμπούτο τους στο κοινό της Πάτρας ως Blues μπάντα, έγινε ελάχιστους μήνες μετά τη δημιουργία της, παίζοντας την αγαπημένη τους R & B σε 
μια συναυλία με τους καλούς τους φίλους Blues Wire.
​Επειδή η μη συχνή συμμετοχή τους στα μουσικά δρώμενα της πόλης ήταν δική τους επιλογή, επανεμφανίσθηκαν λίγους μήνες μετά, ανοίγοντας το live του διάσημου αμερικάνικου rock τρίο των Radio Moscow. Απο τότε έχουν εμφανιστεί σε πολλά live στην Πάτρα και όχι μόνο.
​Η μπάντα μετά από μία επιτυχημένη πορεία, διαλύθηκε την άνοιξη του 2014, αλλά το REUNION ήταν γεγονός που χαροποίησε όλο το μουσικόφιλο κοινό που ένοιωθε την απουσία της όλο αυτό το διάστημα.
​Με την επιστροφή τους αυτή, οι Blues Antivirus επιδιώκουν μια μεγαλύτερη πρόσβαση στα μουσικά δρώμενα που αφορούν το συγκεκριμένο είδος στη χώρα μας παιζοντας σε διάφορες πόλεις, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τη σύνθεση αμιγώς δικών τους κομματιών πέρα απο τις προσωπικές διασκευές που κάνουν μέχρι τώρα.