Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Καλό θα ήταν να αρχίσεις να είσαι πιο επιφυλακτικός με όσους σε προσεγγίζουν και καχύποπτος όσον αφορά τις προθέσεις τους, διότι η παλιά σου αφέλεια σε οδήγησε σε λάθος κρίσεις και εμπιστεύθηκες άτομα που τελικά σε πρόδωσαν. Προστάτευσε λοιπόν περισσότερο στο εξής τον εαυτό σου, ώστε να μην σε εκμεταλλευτεί κανείς ξανά και απογοητευτείς.

Αισθηματικές
Σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και αυτό σε προβληματίζει και σε στενοχωρεί αρκετά. Μην ξεχνάς όμως ότι όλα είναι στο χέρι σου και ότι αν πραγματικά το θελήσεις και το βάλεις στόχο, θα καταφέρεις να διορθώσεις την μέχρι τώρα δυσάρεστη κατάσταση και να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου φιλικές προτάσεις για εξόδους, αφού εκτός του ότι θα νιώσεις καλύτερα, θα μπορέσεις να διευρύνεις και των κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι μέχρι τώρα αποδόσεις σου ήταν άκρως ικανοποιητικές και οι προσπάθειές σου είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εφόσον λοιπόν έχεις τη τύχη με το μέρος σου, τόλμησε να προωθήσεις μεγαλόπνοα σχέδιά σου, που καιρό τώρα έχεις σε αναμονή, διότι φοβάσαι την αποτυχία. Στα οικονομικά σου αντιθέτως δεν έχεις κάνει τόσο καλή δουλειά και τώρα παλεύεις να διορθώσεις απερισκεψίες.

Ταύρος

Σήμερα τα γεγονότα που θα εκτυλίσσονται γύρω σου θα είναι αρκετά περίπλοκα και θα επικρατεί μια γενικότερη σύγχυση. Αν αφήσεις αυτή την ατμόσφαιρα να σε επηρεάσει, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Αποστασιοποιήσου για λίγο λοιπόν από το κοινωνικό γίγνεσθαι για να καταφέρεις να μείνεις συγκεντρωμένος.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες στα ερωτικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά. Θα περάσεις σταδιακά σε μια νέα φάση, όπου όλα θα κυλούν αρμονικά και ενδεχομένως θελήσεις μαζί με τον σύντροφό σου, να δώσετε περισσότερη επισημότητα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα ήταν να μην αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ και να προτιμήσεις να επικεντρωθείς σε ένα στόχο.

Επαγγελματικές
Ο φόρτος εργασίας σου θα είναι εξαιρετικά μεγάλος, οπότε μην αναβάλεις τίποτα και φρόντισε σήμερα κιόλας να διεκπεραιώσεις κάθε σου υποχρέωση και εκκρεμότητα. Προσπάθησε στο εξής να κινείσαι ανάλογα και να μην αφήνεις τις δουλειές σου για τελευταία στιγμή ή τα προβλήματα να διαιωνίζονται. Στα οικονομικά σου κινήσου πολύ προσεκτικά και συντηρητικά.

Δίδυμοι

Την πίεση και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες τελευταία, έρχονται να αντικαταστήσουν ευχάριστες εξελίξεις και νέα δεδομένα. Ως δια μαγείας οι δύσκολες καταστάσεις που αδυνατούσες να διαχειριστείς, έχουν εξαλειφθεί και πλέον η ζωή σου έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Απόλαυσέ το και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να κρατήσει αρκετό καιρό όλο αυτό.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου και να περάσεις μια ευχάριστη ημέρα, γεμάτη ρομαντισμό και τρυφερότητα, αρκεί να έχεις αφήσει στην άκρη καθημερινά σου άγχη και προβλήματα. Εσύ που δεν διατηρείς μόνιμη σχέση, η ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια και θα ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα, οπότε κάνε μια μικρή ανάπαυλα για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Κατόπιν, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου, προώθησε νέα σχέδια και θέσε υψηλότερους στόχους αυτή τη φορά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να διορθώνονται, αλλά μην επαναπαύεσαι και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς, προκειμένου να ανακάμψεις πλήρως.

Καρκίνος

Φρόντισε να είσαι σήμερα σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα, ώστε να αντιληφθείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στο προσκήνιο και που με τους σωστούς χειρισμούς θα αποβεί εξαιρετικά συμφέρουσα και κερδοφόρα. Αν γενικότερα δυσκολευτείς κάπου ή οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που υπολόγιζες, μην παραιτηθείς από τις προσπάθειές σου και φρόντισε να προσαρμοστείς στα δεδομένα που υπάρχουν. Καλό θα ήταν να συμβουλεύεσαι παράλληλα κοντινούς σου ανθρώπους που έχουν τη θέληση και την ικανότητα να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Επιδίωξε σήμερα που έχεις την εύνοια των πλανητών, να πλησιάσεις περισσότερο τον αγαπημένο σου και να κάνεις μια συζήτηση υπό το καθεστώς της λογικής και της ηρεμίας, ώστε να δώσετε από κοινού τις καταλληλότερες λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν ή σας στενοχωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, άλλαξε τακτική και τόλμησε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου προς αυτόν που σε ενδιαφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι δε θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν όπως τα σχεδίαζες και έτσι είσαι σε θέση να βλέπεις τους στόχους σου να πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία στην επιτυχία. Σε όλο αυτό σε βοήθησαν πολύ κάποιοι συνεργάτες σου, οπότε φρόντισε να τους το ανταποδώσεις και να συνεχίσεις να έχεις καλή σχέση μαζί τους. Επιτέλους αποκτάς την οικονομική άνεση που χρειαζόσουν για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να μπεις σε σειρά.

Λέων

Στο προσκήνιο θα έρθουν αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα σε κρατήσουν στάσιμο στην μέχρι τώρα ορθή σου πορεία. Προσπάθησε όσο γίνεται να μην πτοηθείς πολύ και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να βάλεις μια τάξη και να συνεχίσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Να έχεις πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να πατάς γερά στα πόδια σου, ώστε να καταφέρνεις να υλοποιείς κάθε σου σκέψη και επιδίωξη.

Αισθηματικές
Η ασυγκράτητη γοητεία σου και το πάθος σου που έχει βγει στην επιφάνεια, θα σε βοηθήσουν να περάσεις μια αξέχαστη ημέρα με τον σύντροφό σου, ο οποίος εκπλήσσεται από αυτή σου τη διάθεση, αλλά ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Αν πάλι δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, φρόντισε να γίνεις πιο θελκτικός και προσιτός σε όσους θέλουν να σε προσεγγίσουν, αλλά διστάζουν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα κληθείς να διευθετήσεις αρκετές υποχρεώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε ανασκουμπώσου και προγραμματίσου σωστά, προκειμένου να τα καταφέρεις. Και στη διαχείριση των οικονομικών σου όμως θα πρέπει να γίνεις πιο οργανωτικός, γιατί η καταναλωτική σου μανία σε έχει βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Τελευταία ήσουν αρκετά επιπόλαιος και αναβλητικός ως προς τις υποχρεώσεις σου, με αποτέλεσμα τώρα να έχουν μαζευτεί πολλά κι εσύ να νιώθεις ανίκανος να βάλεις μια σειρά. Μείνε ψύχραιμος και φτιάξε ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα τακτοποιείς τις δουλειές σου μια-μια και βάσει προτεραιότητας. Να είσαι βέβαιος ότι θα τα βγάλεις πέρα και καλό θα ήταν να υιοθετήσεις στο εξής αυτή την τακτική.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή είναι τεταμένα, αλλά και με την αντίδραση μόνο χειρότερα μπορείς να τα κάνεις. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και επιδίωξε μια χαλαρή κουβέντα με το ταίρι σου, ώστε να βάλετε μια τάξη. Αν είσαι αδέσμευτος, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που κωλυσιεργούσαν και σε εκνεύριζαν, σήμερα ξεμπλοκάρουν κι επιτέλους θα ξεφύγεις από τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος. Τα οικονομικά σου μπορεί να έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, αλλά εσύ οφείλεις να συνεχίσεις τις προσπάθειες αν θες να ανακάμψεις πλήρως.

Ζυγός

Αν είσαι οργανωμένος και ελίσσεσαι έξυπνα, θα έχεις σήμερα την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς πολλές ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης που θα προκύψουν. Στο τέλος θα δεις ότι οι προσπάθειές σου άξιζαν τον κόπο και θα ανταμειφθείς ανάλογα. Ακόμη και προβλήματα που αφορούσαν την οικογένειά σου επιλύνονται και εσύ ανακουφίζεσαι σημαντικά.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να δεις τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων της σχέσης σου και να φροντίσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να επανορθώσεις για όλα τα λάθη που έχουν γίνει και από τι δύο πλευρές. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, δώσε μια ευκαιρία σε αυτόν που σε πολιορκεί και δε θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Η πίεση της δουλειάς σου σε έχει καταβάλλει, οπότε προγραμματίσου καλά και ζήτησε και τη βοήθεια συνεργατών σου, ώστε να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, αλλά φρόντισε να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο βελτίωσης που υπάρχει.

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να αφήσεις τι καταστάσεις να εξελιχθούν αβίαστα και θα δεις ότι και χωρίς να επέμβεις, τα νέα δεδομένα θα είναι υπέρ σου. Έτσι, θα δεις και τα πλάνα σου να έχουν επιτυχή έκβαση με σχετική ευκολία και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί. Προσπάθησε τώρα που έχεις χρόνο να αφιερωθείς στα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων, γιατί σε έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να περάσεις μια όμορφη ημέρα με το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω όλα σας τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια αναπάντεχη γνωριμία θα έρθει να σε αναστατώσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις σημειώσει εξαιρετική πρόοδο και πλέον είσαι σε θέση να απολαμβάνεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μέτρια κατάσταση και καλό θα ήταν να οργανωθείς καλά για να τα βελτιώσεις.

Τοξότης

Σήμερα θα επικρατεί μια ενοχλητική αναστάτωση γύρω σου και θα δεχτείς κάποια κακόβουλα σχόλια από τρίτα άτομα. Δεν πρέπει να επιτρέψεις όμως στον εαυτό σου να επηρεαστεί, διότι πραγματικά δεν αξίζει. Απομονώσου, ώστε παίρνοντας τις απαραίτητες αποστάσεις από όλα, να καταφέρεις να παραμείνεις ήρεμος.

Αισθηματικές
Η έντονη ανασφάλεια και ο φόβος για τις κινήσεις του συντρόφου σου, είναι τα συναισθήματα που θα κυριαρχήσουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου ώστε να δεις ότι όλα είναι καλά και να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και διεκδίκησε με τόλμη όσα θες και αξίζεις.

Επαγγελματικές
Κάποιες συζητήσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα στον χώρο της εργασίας σου, θα σε βοηθήσουν να αναλάβεις δράση και να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμη καιρός να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς.

Αιγόκερως

Το επικοινωνιακό κλίμα της ημέρας θα είναι δύσκολο, αλλά αν αφήσεις τα νεύρα σου να σε παρασύρουν, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις τη σχέση σου με άτομα που δεν πρέπει. Γενικότερα προσπάθησε να είσαι χαλαρός και να βλέπεις τα πράγματα στη ζωή σου από μια πιο αισιόδοξη ματιά.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα ερωτικά σου φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά και πλέον μπορείς με ψυχραιμία και καλή διάθεση να τακτοποιείς τυχόν δυσκολίες και προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σταμάτα να μιζεριάζεις και δέξου φιλικές προτάσεις για εξόδους. Θα δεις ότι η ψυχολογία σου θα ανέβει στα ύψη και ενδεχομένως να βρεις, ανάμεσα στα διάφορα φλερτ, να βρεις και το έρωτα που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα αντιμετωπίσεις ορισμένες προβληματικές καταστάσεις και καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος, ώστε να μην πανικοβληθείς και να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Επιδίωξε να έχεις καλή σχέση με αξιόλογους συνεργάτες σου, προκειμένου να είναι σύμμαχοί σου και να σε βοηθούν όταν το χρειάζεσαι. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά μην κάνεις ανοίγματα, διότι κάποια απρόσμενα έξοδα θα σε ζορίσουν αρκετά.

Υδροχόος

Προτίμησε σήμερα να κάνεις έναν ουσιαστικό εσωτερικό διάλογο και μια ανασκόπηση της ζωής σου, ώστε να δεις που βρίσκεσαι και προς τα που θα πρέπει να κινηθείς. Σε κάθε προσπάθεια που θα κάνεις να βελτιώσεις κάποιες συνθήκες ή να απαλλαγείς από δυσάρεστες καταστάσεις, θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των κοντινών σου ατόμων, που ενδιαφέρονται πολύ για σένα. Με θετική σκέψη και σωστή δουλειά, όλα θα μπουν σε μια σειρά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, έχεις έρθει αντιμέτωπος με δυσκολίες, με αποτέλεσμα να έχεις ψυχρανθεί με τον αγαπημένο σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και δώσε μια ευκαιρία στη σχέση σου, κάνοντας το καλύτερο που μπορείς. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, φόρα την καλή σου διάθεση γιατί σύντομα θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, που θα γεμίσει χρώμα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Ορισμένες συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα και θα αφορούν τα επαγγελματικά σου σχέδια, θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ορισμένες καταστάσεις και να διώξεις όλα τα μαύρα σύννεφα που σε κρατάνε στάσιμο. Με καλή συνεργασία μαζί τους, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε εύκολα κοινά σας οράματα και να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να σε αγχώνουν, αφού επιπλέον έξοδα θα έρθουν να σε βγάλουν εκτός πλάνου.

Ιχθείς

Φρόντισε σήμερα να κινείσαι πολύ προσεκτικά και μεθοδικά, ώστε να αποφύγεις λάθη και παγίδες, που θα σε οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Βέβαια είσαι τόσο δραστήριος και η σκέψη σου τόσο καθαρή που έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολο να αποτύχεις σε ό, τι κάνεις. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καλό θα ήταν να είσαι διπλωματικός και συζητήσιμος, για να αποφύγεις εντάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατάς μακριά από τη σχέση σου τρίτα άτομα, που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση με παλιό έρωτα θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, αν είσαι οργανωτικός και υπεύθυνος, θα καταφέρεις να εξελιχθείς και να φτάσεις στην επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, γιατί ίσως πέσεις σε παγίδες. Προτίμησε να αφήσεις ρίσκα και σημαντικές αποφάσεις για μια πιο ευνοϊκή ημέρα.