Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor.

Η παίκτρια του Survivor, όπως είχε προαναγγείλει ο παρουσιαστής, επέστρεψε στην παραλία των Διασήμων για να πάρει τα πράγματα της και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.

«Παίρνεις πολλά μαθήματα, όπως και εκεί έξω, που θα μου χρειαστούν, όλα αυτά τα μαθήματα που πήρα για εκεί έξω. Θα μου λείψουν πάρα πολύ τα αγωνίσματα. Πάρα πολύ. Νιώθω ότι κάποιος μου παίρνει το παιχνίδι μου. Είναι το καλύτερο κομμάτι του Survivor, δηλαδή θα ήθελα πάρα πολύ τώρα να πάω με τα παιδιά να παίξω, να αγωνιστώ, μαζί με πολλά άλλα κομμάτια που με κρατούσαν δυνατή μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι» ανέφερε, χωρίς να κρύβει τη συγκίνηση της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, σε μια εικόνα που είδαμε στους δέκτες μας μετά από πολύ καιρό στο Survivor, μαζί με όλη την ομάδα, κάθισε και είπε τη δική της συγγνώμη, δίνοντας τη δική της συμβουλή αν μην ξεχνούν πως πρόκειται για ένα παιχνίδι.

«Εγώ αυτό που ήταν να πάρω από το Survivor, το πήρα, για αυτό και πήρα αυτή την απόφαση. Θα ήθελα πάλι να ζητήσω συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον, άν κακοχαρακτήρισα κάποιον. Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να μην το ξεχνάτε αυτό. Είστε όλοι καταπλητικά παιδιά μαζί με τον Στέλιο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γνωριστούμε εκτός παιχνιδιού σε φυσιολογικές συνθήκες και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε εξαιρετική παρέα, όπως αρχικά λέγαμε» είπε η τραγουδίστρια ξεσπώντας σε κλάματα.

«Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να πάρει αυτό που είχε σκοπό μπαίνοντας στο παιχνίδι. Σας εύχομαι καλή επιτυχία, καλή συνέχεια, καλή μεγάλη εβδομάδα και καλό Πάσχα. Θα μου λείψει πολύ όλο αυτό».


Survivor: «Λύγισε» η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχαιρετώντας τους Διάσημους - Α' μέρος


Survivor: «Λύγισε» η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχαιρετώντας τους Διάσημους Β μέρος