Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το σπουδαίο φιλικό της Παναχαϊκής με την Dream Team του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοίνωσε η Παναχαϊκή Συμμαχία, το συνδρομητικό κανάλι NOVA, θα μεταδώσει απευθείας την αναμέτρηση: «H Forthnet Media AE δηλαδή η γνωστή σε όλους συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA, αποτελεί τον επίσημο μεταδότη (official broadcaster) του σπουδαίου φιλικού αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και της DREAM TEAM του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 19 Απριλίου στο Στάδιο της Αγυιάς!

Η Πανελλήνια απήχηση και ο συμβολισμός του φιλικού αγώνα με τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη μια και η αναγεννημένη ιστορική Παναχαϊκή από την άλλη, οδήγησε τους υπεύθυνους της NOVA στην επιθυμία της τηλεοπτικής του κάλυψης!

Για τους ανθρώπους της Παναχαϊκής είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει όλη η Ελλάδα τη νέα Παναχαϊκή που επιστρέφει και παράλληλα να ζήσουν όλοι έστω και μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες τι εστί Αγυιά. Ένα γήπεδο που πλημμυρίζει σε κάθε αγώνα από χιλιάδες «κοκκινόμαυρους» φιλάθλους ακόμα και σε αγώνες Γ΄ Εθνικής. Πόσο δε με την DREAM TEAM και τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου!».