Ήταν 13 Μαρτίου όταν πληροφορηθήκατε μέσα από το patrasevents.gr, ότι ο Γιώργος Μαυρίδης, που γνωρίσαμε μέσα από το "World Party" και φέτος απολαμβάνουμε στην εκπομπή "Στο δρόμο" επισκέφθηκε την Πάτρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μαζί με τον Γιώργο Λέντζα και την Μόλυ, πήραν τον δρόμο για την Αχαΐα για τις ανάγκες της εκπομπής που προβάλλει ο Alpha.

Η ιδιαιτερότητα του χθεσινού επεισοδίου είναι ότι η περιπέτειά τους δεν ξεκινάει στο δρόμο, αλλά στον αέρα! Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι δύο παρουσιαστές διακόπτουν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πάτρα, προσγειώνοντας το αλεξίπτωτό τους στο γήπεδο του Σαραβαλίου!

Απογειώθηκαν από τον Ομπλό, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης, τα αστεία δεν έλειψαν, αφού και οι δύο φημίζονται για το χιούμορ τους...

Μετά την Πάτρα καλούνται να διασχίσουν, με την "Κονσέρβα" το «πιο επικίνδυνο πέρασμα στην Ελλάδα», την επαρχιακή οδό Πατιόπουλο-Περδικάκι στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ οι προκλήσεις για τους δύο παρουσιαστές δεν σταματούν εκεί. 

Η αδρεναλίνη παραμένει στα ύψη, αφού δοκιμάζουν να περάσουν μια νύχτα μέσα σ’ ένα στοιχειωμένο σπίτι στην Άμφισσα. Τέλος, επισκέπτονται ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες όπου γνωρίζουν από κοντά τους πρωταγωνιστές του προσφυγικού δράματος και να συνομιλούν με εθελοντές από τους «Γιατρούς του Κόσμου».

Δείτε το βίντεο: