Υλικά για 4 άτομα

  • 400 γρ. ρεβίθια βρασμένα
  • 400 γρ. φύλλα σπανάκι
  • 1 κ.σ. σουσάμι
  • 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • 1 πιπεριά καυτερή (κομμένη στη μέση)
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι και το σκόρδο, το σουσάμι και την πιπεριά.
  2. Προσθέτουμε το σπανάκι και μόλις πιει το νερό, ρίχνουμε μέσα και τα ρεβίθια.
  3. Τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5 λεπτά να πάρουν γεύση, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή.