Μια νέα ταινία μικρού μήκους ανέβασαν δύο παιδιά από την Πάτρα, με την συμμετοχή φίλων τους. Πρόκειται για την ταινία «Κλεμμένη Τύχη», σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Στράτου Σαραντέα και σενάριο του Βασίλη Βόντα, παραγωγής της ομάδας «Just for Fun».

Η ταινία αποτελεί την πρώτη προσπάθεια των παιδιών πάνω στο τομέα αυτό και είναι αποτέλεσμα της αγάπης που έχουν για το σινεμά, την φωτογραφία και την εικονοληψία, κάνοντας το καθαρά για την "πλάκα" τους.  

Το φιλμ έχει γυριστεί μόνο με μία κάμερα και ένα μικρόφωνο, όμως το αποτέλεσμα του είναι αρκετά επαγγελματικό, με μία έξυπνη υπόθεση που παραπέμπει σε μία δισυπόστατη ερμηνεία, έχοντας έντονα στοιχεία ψυχολογικού και αστυνομικού θρίλερ, συνοδευόμενα από την ανάλογη μουσική.

Οι ηθοποιοί που λαμβάνουν μέρος είναι καθαρά ερασιτέχνες, φίλοι των παιδιών (οι περισσότεροι είναι της ομάδας του patrasevents.gr όπως ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος άλλωστε), ενώ φιλικά συμμετέχει και ο γνωστός Πατρινός θεατρικός σκηνοθέτης της ομάδας των Υποκριτών, Μίλτος Παπλάς.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την μανία και την παράνοια που διέπει σε κάθε «τζακ ποτ» την κοινωνία της κρίσης και της επίτευξης του εύκολου κέρδους, έχοντας έναν ειρωνικό τίτλο που παραπέμπει στην καυτηρίαση του όλου φαινομένου.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Δύο φίλοι κανονίζουν να συναντηθούν για να δουν μπάλα, με τον έναν από αυτούς να φέρνει και έναν ακόμα τύπο στην παρέα. Ο ένας από τους τρεις φίλους έχει παίξει Τζόκερ και όταν καταλαβαίνουν ότι το έχει κερδίσει, τότε η παρέα έχει άλλα σχέδια από το να κάτσει να δει ποδόσφαιρο.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα συναισθήματα εναλλάσσονται και μαζί με αυτά και οι σκηνές πηγαίνοντας από το ένα πλάνο στο άλλο, με έναν εύστοχο μεταβατικό τρόπο, παραλληλίζοντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο δαιμόνιο με την ίδια την φύση.

Τα γυρίσματα έχουν γίνει στην Πάτρα και στην Κάτω Αχαγιά. 

Παίζουν οι: Βασίλης Σιώζος, Θησέας Βιολαντής, Ιωσήφ Ιωσιφίδης και Μίλτος Παπλάς, ενώ τα παιδιά της ομάδας των "Just for Fun" ευχαριστούν θερμά τους Παντελή Παππά και Γιώργο Νικολακέα που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του φιλμ.