Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Έχεις την τάση να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται και να πρέπει να πιέζεσαι την τελευταία στιγμή για να τις τακτοποιήσεις. Αυτή η τακτική όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί σε αγχώνει και σε κουράζει πολύ. Μάθε να λύνεις τα προβλήματά σου και να κάνεις τις δουλειές σου στην ώρα τους, ώστε να μην πανικοβάλλεσαι ποτέ. Όλο αυτό θα σου προσφέρει μια ήρεμη καθημερινότητα και θα πετυχαίνεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Εσύ που έχεις σχέση, έχεις τόσο βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα για τον άνθρωπό σου, που αν τα εξωτερικεύσεις, θα απογειώσεις το ερωτικό κλίμα ανάμεσά σας και θα πας τη σχέση σου ένα στάδιο πιο πάνω. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι σπουδαίο, οι πλανήτες σε ευνοούν, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου ή ακόμη και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, το πρόγραμμά σου αναμένεται να είναι εξαιρετικά πιεσμένο και φορτωμένο με πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Βάλε μια σειρά στις δουλειές σου και φρόντισε να προβλέψεις για ενδιάμεσα διαλείμματα που θα σε ξεκουράζουν και θα σε βοηθούν να επανέρχεσαι δριμύτερος. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να διορθώνονται, αλλά εσύ συνέχισε να αναζητάς επιπλέον πηγές εισοδήματος.

Ταύρος

Η ημέρα με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία και η επαναστατική διάθεση που θα σε χαρακτηρίζει, θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις ό, τι δεν είναι όπως θα ήθελες και έτσι, να προχωρήσεις πιο δυναμικά και με περισσότερη αισιοδοξία στην υλοποίηση των στόχων σου. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα των πράξεών σου θα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενες και η χαρά σου θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή δεν είναι τόσο ρόδινα όσο θες να δείχνεις. Προσπάθησε να μην παραβλέπεις τα προβλήματα και να παριστάνεις ότι όλα είναι μια χαρά, γιατί έτσι κάνεις πολύ κακό στη σχέση σου. Δες την αλήθεια κατάματα και αντιμετώπισε με τον σύντροφό σου κάθε προβληματική κατάσταση. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου μέσω μιας απρόσμενης γνωριμίας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά, αλλά μην επαναπαύεσαι σε αυτό και συνέχισε να προσπαθείς συνεχώς για κάτι καλύτερο. Στον οικονομικό τομέα, αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες και καλό θα ήταν να φτιάξεις ένα πλάνο ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και τι δυνατότητες έχεις.

Δίδυμοι

Οι φόβοι και η ανασφάλειες που σε είχαν κυριεύσει τελευταία για το μέλλον σου, ανήκουν στο παρελθόν, αφού η ανανεωμένη σου πλέον αύρα και η μεγάλη σου αισιοδοξία, σε βοηθούν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αποκτήσεις τρομερή αυτοπεποίθηση. Μέσα σε όλο αυτό το θετικό κλίμα θα θες να κάνεις πολλά πράγματα που καιρό τώρα ανέβαλλες, αλλά προσπάθησε να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα για να μη χαθείς.

Αισθηματικές
Η πίεση της καθημερινότητας που σε έχει καταβάλει τελευταία είναι μεγάλη, αλλά η κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου σου δίνουν μεγάλη δύναμη για να ανταπεξέλθεις. Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσεις την αξία του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου και να κάνεις ό, τι μπορείς για να τον κρατήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιος παλιός έρωτας θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο, αλλά μην ενθουσιάζεσαι και σκέψου καλά αν θες να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα εξελίσσονται όπως ακριβώς ήθελες και σχεδίαζες, οπότε σταμάτα να αγχώνεσαι γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όλα είναι με το μέρος σου, οπότε μη φοβάσαι να επιχειρήσεις το οτιδήποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, συνεπώς φρόντισε να αναζητήσεις τρόπους εξασφάλισης επιπλέον εισοδήματος.

Καρκίνος

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει να εξαλείφονται χάρη στις δικές σου προσπάθειες. Μπορείς λοιπόν τώρα ν χαλαρώσεις από το άγχος που σε είχε κυριεύσει και με αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου. Δώσε έμφαση στο να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, γιατί το έχεις ανάγκη να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, οπότε δεν έχεις παρά να μείνεις μακριά από ό, τι σε προβληματίζει στην καθημερινότητά σου και να το απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, τα άστρα από σήμερα και στο εξής, θα σταθούν αρωγοί σου, ώστε να κάνεις επιτέλους τη σχέση που θες.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια, αλλά πλέον έχεις την απαραίτητη πείρα, ώστε να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να απαλλαγείς από αυτά. Τα οικονομικά σου, διανύουν μια περίοδο ευημερίας και έχοντας την εύνοια της τύχης, μπορείς να προχωρήσεις στο κλείσιμο συμφωνιών που θα αποβούν κερδοφόρες.

Λέων

Η Αφροδίτη που επιστρέφει σήμερα σε ορθή πορεία βοηθά πολλά ζητήματά σου που κωλυσιεργούσαν, να ξεμπλοκάρουν και έτσι να μπορέσεις επιτέλους να πετύχεις όσα καιρό τώρα επιδιώκεις. Όλα δείχνουν να είναι πλέον ιδανικά, συνεπώς κινήσου άμεσα και δυναμικά, τώρα που μπορείς εύκολα να πραγματοποιήσεις καθετί που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές
Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου ή να πεις πράγματα που δεν εννοείς πραγματικά και που των οποίων τις συνέπειες θα είναι δύσκολο να διορθώσεις. Διατήρησα χαμηλούς τόνους ή ακόμη απομονώσου προσωρινά, για να αποφύγεις εντάσεις και αδιέξοδα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να βγεις έξω έστω και με το ζόρι για να ανέβει η διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες που σε κρατούσαν στάσιμο και έτσι να συνεχίσεις την ορθή πορεία σου προς την υλοποίηση των στόχων σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ δύσκολο στάδιο και αυτό οφείλεται στις δικές σου απερισκεψίες. Ξεκίνα να κινείσαι πολύ υπεύθυνα και συγκρατημένα για να διορθώσεις την κατάσταση.

Παρθένος

Το τελευταίο διάστημα η διάθεσή σου είχε αρχίσει να σημειώνει ανοδική πορεία και αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα, που βρίσκεται στο απόγειο. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και την αισιοδοξία σου, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να ζεις ήρεμα και αρμονικά μέσα σε αυτή.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, καλό θα ήταν να γίνεις πιο εκδηλωτικός ως προς αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να περνάτε πολύ πιο όμορφα. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σταμάτα να περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν και κάνε εσύ τα βήματα που πρέπει για να προσεγγίσεις τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, όλα κυλούν ήρεμα και εφόσον δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα ή δυσκολίες, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, θέτοντας υψηλότερους στόχους αυτή τη φορά. Τα οικονομικά σου αντιθέτως βρίσκονται σε δυσμένεια και θα πρέπει άμεσα να οργανωθείς για να μην φτάσεις σε απόλυτο αδιέξοδο.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, η δυναμική σου διάθεση, σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να κάνεις διαρκώς πράγματα που θα σε εξελίξουν. Να είσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό και ότι τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, συνεπώς μην αφήσεις σχόλια και γνώμες τρίτων ατόμων να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν να μείνεις στάσιμος. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και το ένστικτό σου, και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, καλά θα κάνεις να αποβάλλεις ζήλειες και κτητικές τάσεις, διότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να πνίγεις τον σύντροφό σου και να μην περνάει καλά. Χαλάρωσε και επικεντρώσου στα θετικά, για να κυλήσει όμορφα η μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, φόρα την καλή σου διάθεση και ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις κάνει πολύ σωστές επιλογές και κινήσεις, οπότε μην ανησυχείς για τίποτα. Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς υπολόγιζες και θα δεις τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να είσαι καλά προγραμματισμένος, γιατί θα προκύψουν απρόοπτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός πλάνου.

Σκορπιός

Η ημέρα προβλέπεται να είναι εξαιρετικά εποικοδομητική, με την ενέργειά σου και το δυναμισμό σου να βρίσκονται στο ζενίθ. Εκτός του ότι θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά πράγματα που για μεγάλο διάστημα σχεδίαζες, θα αποδείξεις και στους γύρω σου την αξία και τη δύναμή σου. Επίσης ευνοούνται ζητήματα οικογενειακής φύσεως, που μέχρι τώρα σε στενοχωρούσαν και σε ταλαιπωρούσαν.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου κυμαίνονται στα επιθυμητά επίπεδα και έτσι απολαμβάνεις μια γαλήνια και ευχάριστη καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην απελπίζεσαι και κυρίως μην πιέζεις καταστάσεις. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως θες και στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όσο δραστήριος κι αν είσαι και διευθετείς τις δουλειές σου στην ώρα τους, προκύπτουν διαρκώς νέες υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Μην απελπίζεσαι, διότι σύντομα όλα θα ηρεμήσουν και θα πάρεις τις βαθιές ανάσες που επιθυμείς.

Τοξότης

Η ζωή σου περνάει από σήμερα σε μια νέα φάση, όπου η διάθεσή σου θα είναι απίστευτα ανεβασμένη και αυτό θα σε βοηθήσει να κινείσαι σωστά σε όλους τους τομείς της ζωής σου, έχοντας αυτό που επιθυμείς παντού. Συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και θα μείνεις για αρκετό καιρό ακόμη μακριά από προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, έχεις την κακή συνήθεια να επικεντρώνεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες και να δημιουργείς εσύ ο ίδιος προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Άλλαξε στάση και μάθε να δίνεις σημασία μόνο σε ό, τι έχει αξία και κυρίως στα θετικά, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες στη σχέση σου. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, είναι καιρός να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις εσύ ό, τι πρέπει, προκειμένου να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, κι αυτό είναι κάτι που οφείλεται καθαρά και μόνο στη δική σου σκληρή δουλειά και επιμονή. Έχεις μεγάλη ικανότητα και υψηλές αντοχές, οπότε συνέχισε δυναμικά και μην αφήνεις τίποτα να σε απογοητεύει. Τα οικονομικά σου μοιάζουν να ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σκοινί και θα πρέπει να προσέχεις πολύ κάθε σου κίνηση, για να μην βρεθείς σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αιγόκερως

Σήμερα, οι αστρολογικές όψεις σου δίνουν τη δυνατότητα και την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η σχέση με τα οποία τελευταία δεν ήταν και η καλύτερη. Ανάλογο θα είναι και το κλίμα από ην άλλη πλευρά και θα καταφέρετε έτσι να επανορθώσετε για λάθος χειρισμό που έχετε κάνει. Φρόντισε στο εξής να συνεχίσεις έτσι, γιατί η καλή επαφή με τα άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμος και θετικός.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να ξέρει ο σύντροφός σου που βαδίζει και πως πρέπει να σου συμπεριφέρεται. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα καλύπτονται οι ανάγκες και των δύο. Αν βέβαια δεν έχεις βρει κάτι σπουδαίο, μάθε να είσαι καλά άσχετα από το τι γίνεται στα ερωτικά σου, για να μην πέφτει η διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις σημαντική πρόοδο, καθώς διάφορες συνεργασίες σου έχουν λύσει τα χέρια με προβλήματα που δεν μπορούσες να διαχειριστείς και σε πήγαιναν πίσω. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν αρχίσει να καλυτερεύουν, αλλά εσύ δεν θα πρέπει να επαναπαυθείς στιγμή.

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν και πλέον αποφασίζεις να κάνεις ό, τι μπορείς, προκειμένου να τις αλλάξεις και να είσαι ικανοποιημένος. Αν υπάρξουν στιγμές που δυσκολεύεσαι, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε κοντινά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται και που μπορούν να σου δώσουν τι λύσεις που αναζητάς.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν όπως ακριβώς θα ήθελες και έχεις τη δυνατότητα να περνάς πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να σου έρθουν όλα στο πιάτο και δραστηριοποιήσου για να κερδίσεις αυτόν που ποθείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν και να υλοποιήσεις έτσι όλα σου τα σχέδια και τις επιδιώξεις. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν αρκετά, αλλά δεν είναι ακόμη καιρός για νέα ανοίγματα.

Ιχθείς

Γνωρίζεις ότι έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα, οπότε φρόντισε να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα μεγαλύτερά σου οράματα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις τυχόν δυσκολίες ή παρεμβολές τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια όμορφη μέρα με το ταίρι σου, γεμάτη τρυφερότητα και ερωτισμό. Αυτό θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μεταξύ σας, σε σημείο που θα ερωτευτείτε από την αρχή. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες της εργασίας σου είναι ιδανικές για νέα ξεκινήματα και οι οιωνοί καλοί για την κατάληξη των σχεδίων σου. Στον οικονομικό τομέα εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις τις προσπάθειες αύξησης των εσόδων σου.