Με επιτυχία έγινε και φέτος ο αγώνας των Παλαιμάχων, μεταξύ της Κάτω Πόλης και της Άνω Πόλης.

Πρόκειται για ένα δρώμενο που γίνεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή και κρατά από το 1970, έχοντας καθιερωθεί στην συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων της Πάτρας ως θεσμός.

Το παιχνίδι φέτος έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής στις 12 το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά την Αποκαθήλωση. Η Κάτω Πόλη νίκησε την Άνω Πόλη με 3-1, με τους συμμετέχοντες να δείχνουν κάτι από την τέχνη τους και το ταλέντο που έβγαζαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν ήταν νεότεροι.

Το πιο συγκινητικό του φετινού αγώνα είναι ότι στο ματς αγωνίστηκε ο γιος του αείμνηστου τερματοφύλακα της Παναχαϊκής και του Παναιγιάλειου, Γιώργου Σαραντόπουλου που πριν από λίγους μήνες έφυγε από την ζωή.

Πριν από την έναρξη του αγώνα δόθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των παλαιμάχων που έφυγαν από την ζωή κατά την διάρκεια του έτους, ενώ απονεμήθηκαν και τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες τους για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας. Να σημειωθεί ότι η ΕΠΣΑ μετά το τέλος του παιχνιδιού παρέθεσε γεύμα με νηστίσιμα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους φιλάθλους.