Δεν μπορεί να συνέλθει η Τζένιφερ Λόρενς μετά τον ξαφνικό θάνατο του καλού της φίλου Κλέι Άντλερ, που έγινε γνωστός μέσα από ριάλιτι σειρές του MTV.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός και ο Κλέι, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του «Newport Harbor: The Real Orange County», ήταν φίλοι από τα εφηβικά τους χρόνια και ο ξαφνικός θάνατός του έχει συγκλονίσει την Τζένιφερ.

Ο 27χρονος Κλέι πέθανε στις 26 Μαρτίου καθώς αυτοτραυματίστηκε με πυροβόλο όπλο.

Μία πηγή δήλωσε στο Hollywood Life: «Ο Κλέι θύμιζε στην Τζένιφερ τα πρώτα της βήματα και με την είδηση του θανάτου του αισθάνεται πραγματικά πληγωμένη. Είναι λυπηρό επειδή αισθανόταν στοργικά γι αυτόν και ποτέ δεν θα ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο για κανέναν, ειδικά για κάποιον που γνώριζε τόσο καλά».

Το ΤΜΖ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές έγραψε ότι ο Κλέι στις 25 Μαρτίου ήταν μαζί με φίλους του όταν έστρεψε το όπλο πάνω του αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, την επόμενη μέρα πέθανε.

Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, αλλά όπως είπε στο ΤΜΖ έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πατέρας του Κλέι επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του γιου του οφείλεται σε αυτοκτονία και προχώρησε σε δωρεά των οργάνων του 27χρονου.

«Έχει δώσει ήδη ζωή σε τέσσερις ή πέντε ανθρώπους», δήλωσε στο People.