Κριός

Το Πάσχα πλησιάζει και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα και στο πως θα καλύψεις ανάγκες –είτε δικές σου, είτε των άλλων- με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο η τάση σου να πρωτοτυπείς μπορεί να μην βρει την ανταπόκριση που θα ήθελες στους «δικούς σου» ανθρώπους αλλά πολύ περισσότερο στους «ξένους».

Ταύρος

Η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι σχετικά απρόβλεπτη κι ίσως υπάρξουν συμπεριφορές ή καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις «έξω από τα νερά σου». Ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς από μια αποκάλυψη αλλά το πιο δύσκολο για σένα είναι ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου απέναντι σε πρόσωπα που σε «παίζουν».

Δίδυμοι

Φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές δουλειές, που αν και δεν είναι «πρώτης γραμμής», δεν γίνεται να τις «προσπεράσεις». Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού μπορεί να σε καταβάλλει η κούραση ή να αδιαθετήσεις προσωρινά. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη σε αιφνιδιάζει με τις επιλογές του.

Καρκίνος

Αλλαγές και ανατροπές σε κάνουν να νιώθεις αμήχανα, αυξάνοντας την αβεβαιότητά σου για το μέλλον. Όλα αυτά όμως θα είναι ως μη γενόμενα αν κι εσύ επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα απέναντι στο νέο ή το «ασύμβατο». Εξ άλλου οι αλλαγές δεν είναι εξ ορισμού αρνητικές, όσο κι αν θέλεις να πιστεύεις κάτι τέτοιο.

Λέων

Η τάση σου να ξεχωρίζεις κάνοντας «μοναδικά» πράγματα δεν είναι δυνατόν να επιφέρει αποτελέσματα που θα αρέσουν σε όλους. Επιπλέον, το «εκκεντρικό» πνεύμα σου θα σε φέρει πιο κοντά με όσους/ες δεν έχουν «κολλήματα», από την άλλη πλευρά όμως θα σε απομακρύνει από εκείνους/ες που θα σε... προτιμούσαν πιο «του χεριού τους»!

Παρθένος

Η ημέρα σου θα είναι ζωηρή επικοινωνιακά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις διάφορα πράγματα από πολύ ενδιαφέροντα έως εντελώς... άχρηστα! Κατά τα άλλα, φαίνεται πως μια εξέλιξη «αλλάζει το τοπίο» στα οικονομικά σου, αντιστρέφοντας την πορεία των πραγμάτων.

Ζυγός

Η «συνήθης» αναποφασιστικότητά σου κορυφώνεται σε σχέση με το τι θέλεις πραγματικά και τι όχι, με πιθανή συνέπεια να παλινδρομείς σε επιλογές και στρατηγικές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, φαίνεται να αλλάζει το πλαίσιο στις συνεργασίες σου, ενώ ένας «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να σε... τρελάνει με τις επιλογές του!

Σκορπιός

Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη, με συνέπεια να είσαι ικανός/η για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο! Κι όσο η διαίσθησή σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου, άλλο τόσο η «σκοτεινή» σου πλευρά μπορεί να σε παρασύρει σε εκδικητικές ή αυτοκαταστροφικές πρακτικές. Φρόντισε λοιπόν να επικεντρωθείς σε δημιουργικές δράσεις.

Τοξότης

Εκπλήξεις και απρόβλεπτες καταστάσεις διαμορφώνουν μια καθημερινότητα που ακόμη κι αν κάποιες πλευρές της δεν σου αρέσουν, σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον, αφού κινείται έξω από τα καθιερωμένα. Παράλληλα βέβαια, οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία σε ένα θέμα υγείας, αφού μπορεί να σε πάει πίσω στις δουλειές σου.

Αιγόκερως

Η ημέρα παραπέμπει σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον χώρο σου, είτε πρόκειται για λειτουργικά ζητήματα, είτε για μια αλλαγή σκηνικού στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» κοινωνικά θα συμβάλλει σε νέες γνωριμίες, που όμως δεν θα είναι όλες του γούστου και της νοοτροπίας σου.

Υδροχόος

Η ημέρα χαρακτηρίζεται από έκτακτα περιστατικά ή εναλλασσόμενα καθήκοντα, που όμως δεν έχουν όλα την ίδια αξία για σένα. Φρόντισε λοιπόν να αξιολογήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου και κυρίως να μην «θυσιάσεις» τον χρόνο σου, προσπαθώντας να πείσεις «αγύριστα κεφάλια», που μάλιστα έχουν προαποφασίσει το τι «πρέπει» να γίνει.

Ιχθύες

Την ίδια στιγμή που ένα απρόσμενο δώρο θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα, μια δική σου προσφορά μπορεί να μην γίνει αποδεκτή, τουλάχιστον με τον τρόπο που θα ήθελες. Παράλληλα, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα... ασχοληθείς και με θέματα ουσίας!