Το Πάσχα έφτασε και μια από τις σημαντικότερες πτυχές του είναι φυσικά το φαγητό!

Από ψωμάκια μέχρι τσουρέκια, οι Χριστιανοί τιμούν την πίστη τους στο τραπέζι με φαγητά που συμβολίζουν τα πάθη του Χριστού.

Επειδή όμως η καθημερινότητα μας είναι σκληρή, χρειαζόμαστε εκείνα τα καλούδια που θα μας "κρατήσουν" κατά την διάρκεια της ημέρας χωρίς όμως να στερούμαστε την γεύση και την ποιότητα.

Για αυτούς λοιπόν που θέλουν να περάσουν την Μεγάλη Εβδομάδα... χορτασμένοι οι δρόμοι οδηγούν στα δύο καταστήματα της Πάτρας, "Παύλος & Ξερό Ψωμί".


Στα καταστήματα "Παύλος & Ξερό Ψωμί", (στην οδό Αμερικής 62 το πρώτο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου 60 το δεύτερο) ο πελάτης έχει να επιλέξει από μια πολύ μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων ημέρας, σε εξαιρετικές τιμές.

Με έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση, τα ιδιαίτερα υλικά, και την ασύγκριτη φρεσκάδα, οι άνθρωποι του "Παύλος & Ξερό Ψωμί" προσφέρουν πολύ μεγάλη ποικιλία αυτές τις μέρες σε νηστίσιμα σάντουιτς, κέικ, σφολιάτες, κρουασάν, γλυκά, ειδικά αρτοσκευάσματα αλλά και ροφήματα.


Επιπλέον, για όσους θέλετε να τηρήσετε τις παραδόσεις, μπορείτε να προμηθευτείτε το Πασχαλινό σας τσουρέκι, φτιαγμένο από αγνά υλικά και το σημαντικότερο, χωρίς συντηρητικά.

Επισκεφτείτε ένα από τα δύο καταστήματα και η γευστική εμπειρία που θα έχετε θα σας μείνει αξέχαστη...