Ενσυνείδητη Διατροφή, Mindful Eating, σημαίνει να είμαι παρών/ούσα στην εμπειρία του φαγητού και στις αντιδράσεις του σώματός μου σε αυτό. Σημαίνει να απολαμβάνω χωρίς να αποκλείω ή να απαγορεύω τροφές. Σημαίνει να γνωρίζω τα σήματα του σώματός μου που δηλώνουν ότι πεινάω, ότι χόρτασα, ότι νιώθω ικανοποίηση και πληρότητα κάνοντας χρήση όλων των αισθήσεων μου (γεύση, όσφρηση, ήχο, υφή εικόνα). Σημαίνει να έχω επίγνωση των σκέψεων και των συναισθημάτων μου.
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να τρώνε με έναν τρόπο που να είναι εναρμονισμένος με το σώμα τους, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
Αυτή η δίωρη εισαγωγική συνάντηση έχει σχεδιαστεί για να «πάρετε μια γεύση» των βασικών αρχών της Διατροφής με Επίγνωση (Mindful Eating). Εκτός του ότι θα είναι ενημερωτική, η συνάντηση θα είναι βιωματική και θα περιλαμβάνει ασκήσεις Ενσυνείδητης Διατροφής και επαφής με το σώμα μας.
Συντονίστρια: Μαρία Λεοντίου, BSc Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευμένη στη θεραπεία Gestalt, PgD in Counseling, MSc in Health Psychology, Mindfulness Based-Eat Instructor.
Τηλ επικοινωνίας: 2610 341700 & 6944538541
Η συμμετοχή στη συνάντηση δεν έχει οικονομικό κόστος.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για την παρουσία σας είτε τηλεφωνικά στο 6944538541 είτε με προσωπικό μήνυμα.