Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (7μ.μ.) στο «Τόφαλος», με τον Προμηθέα να υποδέχεται τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR BasketLeague.

Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι πολύ υψηλός, καθώς οι «Προμηθείς» καλούνται να αντιμετωπίσουν, για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίσημο παιχνίδι στην Πάτρα, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Όμως, το πατρινό συγκρότημα θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ως απώτερο στόχο το να «κλειδώσει» και μαθηματικά την συμμετοχή του στα πλέι-οφ.

«Ο Ολυμπιακός έρχεται στην Πάτρα για να κατακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει πλέι-οφ. Είναι κάτι για το οποίο παλεύει όλη την χρονιά και γι΄ αυτό θεωρώ ότι το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Εμείς, όμως, από την πλευρά μας έχουμε χαράξει τη δική μας πορεία και θέλουμε να πορευτούμε πάνω σε αυτήν», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τραυματία Νώντα Παπαντωνίου, η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Διαθέσιμοι θα είναι οι Τζάξεν, Γιαννικόπουλος, Γκίκας, Πέττας, Γερομιχαλός, Φαγιέ, Γράβας, Τσάμης, Ντίκερσον, Τζόουνς, Τόντιτς, Σαρικόπουλος και Μουρ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σώμος (Αθήνας), Γ. Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Ψαριανός (Αθήνας). Κομισάριος ο πατρινός Βασίλης Θεοδοσόπουλος.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα (κοστίζουν μόλις 10 ευρώ, ενώ έχουν απομείνει ελάχιστα και στην τιμή των 7 ευρώ για ειδικές κατηγορίες φιλάθλων) διατίθενται το πρωί από τα γραφεία της ΚΑΕ Προμηθέας (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) ή μέσω Viva.gr και μετά τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του «Τόφαλος». Οι πατρινοί φίλαθλοι καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο μια τουλάχιστον ώρα πριν από το τζάμπολ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.