Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας από τους μαχητές, οι διάσημοι σε ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor ψήφισαν για αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Από τη στιγμή που η Ειρήνη Παπαδοπούλου κέρδισε την ατομική ασυλία, ήταν αναμενόμενο πως όλα θα κυλούσαν διαφορετικά από ό,τι υπολόγιζε η κλίκα των διασήμων στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor. Αφού δεν μπορούσαν να ψηφίσουν και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ψήφισαν για μια ακόμα φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την ατομική της ασυλία ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την ατομική ασυλία που εξασφάλισε ψήφισε τον Γιώργο Χρανιώτη.

Από την αρχή στο Συμβούλιο του Νησιού η Ειρήνη Παπαδοπούλου στράφηκε εναντίον του Στέλιου Χανταμπάκη, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί. "Ήταν ένας άνθρωπος που είχα εμπιστευτεί από την αρχή γιατί ό,τι λέμε δεν θέλω να το μεταφέρω στον διπλανό μου για να πάρω συμμάχους", σημείωσε με τον Στέλιο Χανταμπάκη να ζητά τον λόγο και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοεί.


Παπαδοπούλου / Χανταμπάκης, συμβούλιο νησιού - Survivor Greece 2017 - Επεισόδιο 37 - 09/04/2017

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το ξέσπασμα του Κώστα Κοκκινάκη προς την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που λίγο-πολύ τον κατηγόρησε πως ήθελε να τη δηλητηριάσει για να την κάνει να νιώσει ακόμα χειρότερα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι από μόνη της. Ο συνήθως ήρεμος σε υπέρτατο βαθμό Κοκκινάκης εξερράγη, φωνάζοντάς της «ντροπή σου»! Την μεριά του πήρε όλη σχεδόν η ομάδα, αφήνοντας την Ειρήνη με το πιάτο της να τρώει μόνη της...


Survivor | Τσακωμός Παπαδοπούλου και Κοκκινάκη για τη χαλασμένη καρύδα | 09/04/2017

Ακολούθησε το κουίζ ερωτήσεων, αντίθετα με ό,τι έχουν συνηθίσει οι τηλεθεατές του ριάλιτι μέχρι τώρα. Το κέρδισαν οι Διάσημοι και απόλαυσαν ένα πλήρες πρωινό, που πολλοί από αυτούς χαρακτήρισαν ένα από τα καλύτερα έπαθλα μέχρι τώρα.


Survivor | Έπαθλο φαγητού | 09/04/2017

Δεν τους βοήθησε πάντως να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας. Λίγο πριν το αγώνισμα, είδαμε πάλι την Ειρήνη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τους συμπαίκτες της πως «το στήσανε» για να μην αγωνιστεί, να χάσουν και να την ψηφίσουν - κάτι για το οποίο ζήτησε συγγνώμη μετά. Οι αποδεκατισμένοι Μαχητές κέρδισαν με σκορ 10-6 και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.


Survivor | Η Ειρήνη δεν έχει εμπιστοσύνη στο Λάμπρο | 09/04/2017

Κι ενώ όλοι περίμεναν, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε «μιμηθεί» τις προηγούμενες ημέρες, να ψηφιστεί η Ειρήνη σχεδόν παμψηφεί, ήρθε μια ακόμα ανατροπή, στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Ειρήνη Παπαδοπούλου κέρδισαν και αυτομάτως τέθηκαν εκτός ψηφοφορίας.


Survivor | Αγώνας ατομικής ασυλίας | 09/04/2017