Ολοκληρώθηκε χθες (08-04-2017), με επιτυχία η εκπαιδευτικού χαρακτήρα, έκθεση ζωγραφικής με θέμα "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Την έκθεση, την τελευταία ημέρα λειτουργίας της, επισκέφθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, οι οποίοι ξεναγήθηκαν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.
Ο κ. Υπουργός συνεχάρη όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν στο σχεδιασμό και υλοποίηση της έκθεσης και παρατήρησε προσεκτικά τις δημιουργίες των μικρών παιδιών και τα μηνύματα τους.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ακόμη, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοκητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος, άλλοι Αξιωματικοί και ο Γενικός Διευθυντής της "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" Γιώργος Καλούδης.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση ζωγραφικής ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 21 Μαρτίου 2017, με ελεύθερη είσοδο, στο εμπορικό κέντρο "Golden Hall” (Λεωφόρος Κηφισίας 37-A, Μαρούσι).
Καθ’ όλη τη διάρκειά της, εκατοντάδες παιδιά συνοδευόμενα από γονείς και εκπαιδευτικούς είχαν την ευκαιρία να δουν τις παιδικές δημιουργίες, να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια.
Η έκθεση ζωγραφικής πρόκειται να φιλοξενηθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε άλλους μικρούς μας φίλους να την επισκεφθούν.