Παρασκευή 2 Ιουνίου:  Sneaky Mustard, Void Droid, Cyanna Mercury, Naxatras

Σάββατο 3 Ιουνίου: Stand Up Comedy με τους Byron Theodoropoulos και Michael Mathioudakis, Social Waste (Official) -
Γιώργης Νίκας-Αντίποινα - Dj Magnum και Λαϊκό - Ρεμπέτικο - Παραδοσιακό γλέντι με τους Rebetien / Ρεμπετιέν - Βασίλη Σκούτα - Δημήτρη Μηταράκη
*Το πολιτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα!

Για ακόμη μια χρονιά το Φεστιβάλ Αναιρέσεις θα διεξαχθεί στην πόλη της Πάτρας. Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση θα βάλουν τα δυνατά τους και φέτος για να σταθούν αντάξια στους καιρούς και να μπορέσουν να συμβάλουν στην ανυπόταχτη θεωρία και πολιτισμό. Κόντρα στα ψευτοπρότυπα της εποχής παλεύουμε για έναν λαϊκό πολιτισμό, προσιτό σε όλους. Η προσπάθεια του φεστιβάλ αποτελεί συνέχεια του χώρου της Λέσχη "Αναιρέσεις" Πάτρας(Ζαΐμη 69Α) που εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί στο κέντρο της πόλης.
Στο χώρο πέρα από τις πολιτικές εκδηλώσεις και τις συναυλίες θα υπάρχουν θεματικά περίπτερα όπως επίσης θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον ιδιαίτερο χώρο των Παλαιών Σφαγείων (πρώην πολυχώρος Πολιτεία) στις 2 και 3 Ιουνίου.


Πολιτικό Πρόγραμμα

Πλούσιο και φέτος θα είναι το πολιτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ. Το φεστιβάλ μας για ακόμη μια χρονιά επιδιώκει να αγκαλιάσει όλους τους προβληματισμούς και τις νέες αναζητήσεις του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.

Παρασκευή 2|6

Εκδήλωση με θέμα:

«Ο πόλεμος στη γειτονιά μας. Για μια αντιπολεμική διεθνιστική απάντηση!»

Ομιλητές:
Λεβέντ Τουζέλ, μέλος της Κεντρικής επιτροπής του EMEP(Κόμμα Εργασίας), πρώην βουλευτής
Mohammed Khatib, στέλεχος της Παλαιστινιακής Νεολαίας, υπεύθυνος του δικτύου υπεράσπισης για τα δικαιώματα των πολιτικών κρατουμένων Samidoun
Μπικάκη Μαρία, μέλος ΠΕ ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Αργυρίου Νίκος, Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση

Σάββατο 3|6

Εκδήλωση με θέμα:

«Κάτω η τέχνη σας! Η τέχνη και η Οκτωβριανή επανάσταση.»

Ομιλητές:
Ποταμιάς Σπύρος, συνθέτης
Ηρώ Μανδηλαρά, γλύπτρια και αρχιτέκτονας μηχανικός
Βασίλης Τσιράκης, συγγραφέας