Θετικές κρίνει τις αποφάσεις του Eurogroup o αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ευρωβουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης που βρίσκεται στην Πάτρα.

Ο κ. Παπαδημούλης ήταν ο κεντρικός ομιλητής, το βράδυ της Παρασκευής, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με θέμα το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι οι παράλογες απαιτήσεις των εταίρων αποσύρθηκαν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, παραδεχόμενος όμως τις αρνητικές πλευρές των μέτρων για το 2019 και το 2020.

Ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμφωνία θα περάσει από την Βουλή και θα εγκριθεί από τους 153 βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, καταγγέλλοντας, παράλληλα, την Νέα Δημοκρατία για στείρα αντιπολίτευση, από την στιγμή που δεν προτείνει τίποτα.

Τόνισε, επίσης, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι ως τον Αύγουστο του 2018 να βγει η χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία, αντιμετωπίζοντας μέχρι τότε παθογένειες που την έχουν φέρει στην κρίση.

Τέλος, πρόβλεψε ότι το 2019 η Ελλάδα θα βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, έχοντας ανακάμψει οριστικά και μαζί με αυτήν και ο ΣΥΡΙΖΑ που πετυχαίνοντας την αποστολή του θα έχει επανακτήσει το κύρος του απέναντι στον λαό.