Δυναμική παρουσία θα δώσει ο Α.Σ. Τόφαλος Πατρών, σε ένα από τα σημαντικότερα πυγμαχικά event για την φετινή χρονιά. Ο λόγος για την διοργάνωση «Alexander the great», το Κύπελλο Ελλάδος Πυγμαχίας, στο οποίο θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα του ρινγκ.

H διοργάνωση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Δραπετσώνας «Αρ. Παπαμιχαήλ» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 8 Απριλίου. Οι κυρίαρχοι αγώνες του event είναι αυτός του Τσανικίδη του Ολυμπιακού και του Ριτζάκη του Παναθηναϊκού, του Πατρινού Θεοδοσίου της Άμυνας Πατρών και του Τσαγκαράκου, ενώ από πλευράς γυναικών η Πατρινή πρωταθλήτρια Ελλάδος, Σύνη Κατζόγια, θα αγωνιστεί κόντρα στην πρωταθλήτρια Νίκη Πίττα.

Η Κατζόγια που έχει αγωνιστεί και παλιότερα με την Πίττα θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο που μπορεί και να δείξει για ακόμα μία φορά την αξία της, κόντρα σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο.

Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο η πρωταθλήτρια Ελλάδας από πλευράς Τόφαλου που θα δώσει «παρών» σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Στον ρινγκ θα ανέβουν μία σειρά αθλητών του Μάκη Συνοδινού που όλοι τους είναι πρωταθλητές στις κατηγορίες τους ή έχουν διακριθεί στις πανελλήνιες διοργανώσεις που έχουν πάρει μέρος.

Ο λόγος για τον Γ. Σωτηρόπουλο, τον Γιωρ. Σωτηρόπουλο, τον Δημ. Λάτση, τον Δημ. Παλούμπη, τον Γιωργ. Παλούμπη, τον Στ. Δούμπη, τον Νικ. Πετρούτσο, τον Γιωργ. Ντελλή και τον Αλέξ. Παλούμπη.

Ο προπονητής τους Μάκης Συνοδινός, μιλώντας στο patrasevents.gr για την συμμετοχή των αθλητών του στο πυγμαχικό αυτό event, τονίζει: «Βρισκόμαστε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, με τους αθλητές μας να έχουν δώσει μία σειρά από αγώνες σε σημαντικά τουρνουά.

Η διοργάνωση που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Δραπετσώνας «Αρ. Παπαμιχαήλ» είναι ένα από τα καλύτερα πυγμαχικά events και οι αθλητές του Α.Σ. Τόφαλος έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες των αγώνων».