Στην Μυτιλήνη θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πατρινός Νίκος Ανδρεόπουλος.

Ο πρωταθλητής του Mountain Bike που τους τελευταίους μήνες άφησε το Cross Country και ξεκίνησε να ασχολείται με το Enduro ρίχνεται στην μάχη του Lesvos Ride που ξεκινάει από την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 9 Απριλίου.

Ο Νίκος Ανδρεόπουλος θα πάρει μέρος για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα Enduro Mountain Bike σε μία διοργάνωση που θα αγωνιστούν αρκετοί αθλητές, αφού το Lesvos Ride είναι ένα από τα πιο σημαντικά event στον χώρο του Mountain Bike.

O αγώνας που θα πάρει μέρος ο Πατρινός Νίκος Ανδρεόπουλος θα γίνει στην Αγιάσο της Λέσβου, σε μία από τις πιο υπέροχες ορεινές τοποθεσίες του όμορφου νησιού και ο ίδιος, όπως δηλώνει στο patrasevents.gr ανυπομονεί να πάρει μέρος.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για τον αγώνα, μιας και μετά από την αγωνιστική μου παύση στο cross country το enduro είναι αυτό που με κράτησε και πάλι ενεργό στην ποδηλασία» τονίζει και συμπληρώνει στα λεγόμενα του:

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Μπορεί να μην έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτό το σπορ, όμως έχω προετοιμαστεί σκληρά και θεωρώ ότι μπορώ να πετύχω μία καλή εμφάνιση και να τερματίσω  μέσα στους δέκα πρώτους αναβάτες της κούρσας».