Η πίστη και η προσήλωση στο όνειρο ανταμείβεται και όταν θέτεις στόχους ακολουθώντας τους βήμα – βήμα, με υπομονή και επιμονή, θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθείς.

Οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν τα ρούχα και οι δημιουργίες της Πατρινής σχεδιάστριας, Νατάσας Τάντουλα, στο 2ο New Generations Fashion Lines, που έγινε στο ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, κίνησαν το ενδιαφέρον αρκετών ενδυματολόγων και στυλιστών που συνεργάζονται με celebrities της εγχώριας showbiz.

Το σημαντικότερο, όμως, από όλα είναι ότι κίνησαν το ενδιαφέρον και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα η Πατρινή σχεδιάστρια μόδας, να βρεθεί στο Λονδίνο για να προχωρήσει σε επαγγελματικές συζητήσεις.

Η Πατρινή πήγε στο Λονδίνο, μίλησε με μάνατζερ που έχει στενές επαφές με γνωστούς οίκους του Λονδίνου και του εξωτερικού, αλλά και γενικότερα με τον χώρο της μόδας και είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να προωθήσει τα ρούχα και τα σχέδιά της στην διεθνή αγορά.

Αν, μάλιστα, είναι και λίγο τυχερή (πάντα παίζει ρόλο και ο παράγοντας της τύχης σε αυτά), δεν αποκλείεται να σχεδιάσει στο μέλλον ρούχα για λογαριασμό κάποιου γνωστού και διάσημου οίκου μόδας του Λονδίνου.


Στην επίδειξη, πάντως, που έκανε στο 2ο New Generations Fashion Lines, τα πήγε παραπάνω από καλά.

Τα ρούχα της άνοιξαν το 2ο μέρος της επίδειξης, στο οποίο ήταν οι καλύτερες συμμετοχές και απέσπασαν το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων που είχαν γεμίσει την αίθουσα.

Οι κριτικές που γράφτηκαν για τα ρούχα της στα site μόδας της Αθήνας ήταν άκρως εγκωμιαστικές και γενικότερα τα σχέδια της Νατάσας Τάντουλα κέρδισαν τις εντυπώσεις στο σόου.

Να σημειωθεί ότι στο 2ο New Generations Fashion Lines, πήραν μέρος οι καλύτεροι νέοι σχεδιαστές μόδας της επικράτειας, ήταν άκρως εντυπωσιακό σαν σόου σε όλα του και θύμιζε κάτι από τις... χίλιες και μία νύχτες.

Όσο για το Λονδίνο που βρέθηκε λίγες μέρες μετά το show; Είναι μία πόλη έμπνευσης γι' αυτήν στην οποία αν όλα πάνε καλά με τις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει δεν αποκλείεται στο μέλλον να γίνει μόνιμος κάτοικος. Της το ευχόμαστε γιατί το αξίζει.