Μέσα σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοινή εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης με το αντίστοιχο της Πάτρας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι χορωδίες του ΕΘΟΚ Καλλονής, των εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας και Animato.

Μια εκδήλωση που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από εκπαιδευτικούς των δύο Σχολείων, με κόπο και δυσκολία, λόγω της απόστασης και των ειδικών συνθηκών λειτουργίας των Σχολείων.

Η συναυλία που εξελίχθηκε σε μια παράσταση αφιερωμένη στην αγάπη και στον έρωτα, το παραμύθι και την πραγματικότητα, με ερμηνευτές καθηγητές και μαθητές της θεατρικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, μάγεψε το κοινό με τον πλούτο και την ευρηματικότητά της.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, εξαίρει την προσπάθεια, συγχαίρει όλους τους συντελεστές και ευχαριστεί τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των δύο Σχολείων για την προσπάθειά τους και το τέλειο αποτέλεσμα.Αν και η δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης είναι γνωστή και με κάθε ευκαιρία παρουσιάζεται στο κοινό της πόλης, δεν θα πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός της έλλειψης δικής του στέγης.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση και γι αυτό. Μια μέρα πριν από την κοινή του εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, τα Μουσικά Σχολεία Μυτιλήνης και Πάτρας βρέθηκαν στην πλατεία Σαπφούς.

Δείτε φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο του Γιώργου Παπαδόπουλου:


Παμε Πλατεια