Οι φίλοι του ποδηλάτου και του urban downhill, ταξιδεύουν από την Πάτρα στις γύρω περιοχές για να βρουν τα κατάλληλα μέρη για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα.

Σε ένα από τα ταξίδια τους αυτά πήγαν στην γειτονική Ναύπακτο, όχι βέβαια με τα ποδήλατά τους, αλλά αρχικά με το τραίνο του Προαστιακού και στη συνέχεια με το φέρυ μποτ.

Ξέρετε όμως τι είναι το urban downhill που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερα ξακουστό στην Πάτρα, με ολοένα και περισσότερους ποδηλάτες να γίνονται φανατικοί οπαδοί του;

Πρόκειται για ένα διαφορετικό στυλ αγωνίσματος από το κλασικό downhill, αφού ο ποδηλάτης καλείται να υπερβεί εμπόδια μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον, όπως είναι αυτό της πόλης και όχι μέσα σε ένα φυσικό, όπως αυτό του βουνού.

Το βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι τους στο youtube μας δίνει μία γεύση, τόσο από το urban downhill, όσο και από το ταξίδι τους, ενώ είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό κυρίως για τα κόλπα και τις φιγούρες που έκαναν με τα ποδήλατά τους, όταν έφτασαν στον προορισμό τους.

Αξίζει να το δούμε.


DirtHolics - Trip to Nafpaktos - Urban Downhill (Jumps,Stairs)