Το «Πράσινο Πανεπιστήμιο Πατρών» και η «Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών» σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ Πάτρας «Ανακυκλώνω στην πηγή», συμβάλουν στην εκστρατεία καθαρισμού "Let's Do It Greece" με μια απόλυτα εθελοντική, μη κερδοσκοπική καμπάνια.

Καθαρίζουμε/ελευθερώνουμε τους προσωπικούς μας χώρους κάνοντας ταυτόχρονα  ανακύκλωση  ηλεκτρικών ή/και ηλεκτρονικών συσκευών. Από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι τη Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στον χώρο μπροστά από την Πρυτανεία, μπορείτε να φέρετε τις συσκευές σας. Εκεί θα βρίσκονται εθελοντές του Πανεπιστημίου Πατρών και της ΚΟΙΝΣΕΠ που θα τις παραλαμβάνουν.

Το αστικό ΚΤΕΛ Πατρών προκειμένου να ενισχύσει τη δράση συμμετέχει, έχοντας προγραμματίσει δρομολόγιο από το κέντρο της Πάτρας προς το Πανεπιστήμιο και αντίθετα.

Το δωρεάν δρομολόγιο του ΚΤΕΛ θα έχει το πρόγραμμα:

* 11:00 Αναχώρηση από Πλατεία Γεωργίου Α!

*12:00 Επιστροφή Πλατεία Γεωργίου Α!

Για να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή προς ανακύκλωση. Σας καλούμε να συμμετάσχετε σαν ανακυκλωτές αλλά και σαν εθελοντές στην εκδήλωση.