Μπορεί η Πάτρα να είναι η πόλη του έρωτα με τους φοιτητές που έρχονται εδώ να διηγούνται για χρόνια τις ιστορίες τους πάνω στις σεξουαλικές τους  περιπέτειες, όμως αυτό δεν σημαίνει απόλυτα πως τους σηκώνει όλους το... κλίμα.

Υπάρχουν και εκείνα τα παιδιά που είτε επειδή είναι ντροπαλά, είτε λόγω των παρεών τους και γενικότερα επειδή δεν το κατέχουν το "επάγγελμα" μένουν μόνα ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρουν μια ευκαιρία να "γεμίσουν" το ημερολόγιο των εμπειριών τους.

Μια τέτοια περίπτωση έγινε γνωστή μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή Fight Club, στον Σπορ FM.

Συγκεκριμένα, ένας φοιτητής που κλείνει φέτος έναν χρόνο φοιτητικής ζωής στην Αχαϊκή πρωτεύουσα παραπονέθηκε στους παρουσιαστές Γιάννη Τσαούση και Κώστα Βαϊμάκη με sms του για το γεγονός πως ακόμα δεν έχει έρθει σε ερωτική επαφή με κάποια κοπέλα ενώ τους ρώτησε για το αν φταίει πως πηγαίνει μόνο σε τσιπουράδικα με την παρέα του.

Ο Γιάννης και ο Κώστας του είπαν πως δεν είναι απαραίτητα κακό που πηγαίνει σε τέτοια μέρη αρκεί να υπάρχει ο σωστός κόσμος.

Αυτοί πάντως που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι ακροατές από την Πάτρα οι οποίοι ακούγοντας το πρόβλημα του εν λόγω φοιτητή έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να του προτείνουν τα κατάλληλα στέκια έτσι ώστε να... κεράσει γρηγορότερα.

Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί από το 1:11:20 και μετά: