Το graffiti-έμβλημα στο γήπεδο των Σεπολιών και το "σκαθάρι" της Γεροκωστοπούλου έχουν ένα κοινό...

Τον ίδιο δημιουργό! Ο Same84 που έστρεψε τα βλέμματα των Πατρινών στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου έκανε και όλη την Ελλάδα να χαζέψει τον "Γιάννη Αντετοκούνμπο" στο γήπεδο από όπου ξεκίνησαν τα πάντα για το αστέρι του ΝΒΑ, στην ΑΘήνα.


Η δημιουργία του street artist τις ημέρες που ο παίκτης αγωνίστηκε στο All Star Game συζητήθηκε έντονα και κυρίως επειδή έγινε στο έδαφος και όχι σε κάποιο τοίχο όπως στην περίπτωση της πολυκατοικίας στην Γεροκωστοπούλου.

Ο Same84 συμμετείχε στο Street Art Festival που έγινε στην Πάτρα πριν περίπου έναν χρόνο. Με φανταστία και αγάπη για αυτό που κάνει και κυρίως με έμπνευση για την ίδια την πόλη, σχεδίασε στην (πιο) ψηλή πολυκατοικία της Πάτρας, εντυπωσιάζοντάς μας.

Φέτος και πάλι στην επικαιρότητα ο Same84 μίλησε στην lifo για τον Αντετοκούμπο σημειώνοντας μεταξύ άλλων: "Στα έργα μου έχω πολύ έντονα τα ποπ αστικά στοιχεία: από ένα πολύ όμορφο sneaker που θα δω ή ένα tattoo πάνω σε κάποιον, ως μια πολύ όμορφη εικόνα που θα εμπνευστώ απ' την πόλη που ζω καθημερινά. Συνήθως στα έργα μου κρύβω και κάποια μηνύματα. Λόγω των έντονων χρωμάτων και των ευχάριστων χαρακτήρων που σχεδιάζω, δε θα μπορέσει κάποιος να παρατηρήσει εύκολα τα μηνύματα, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι".

Ο ίδιος πάλι δεν επιθυμεί την προβολή του, όπως άλλωστε τα περισσότερα "παιδιά" του χώρου... Εμείς πάλι θα τον θυμόμαστε κάθε φορά που ανεβαίνουμε τα σκαλάκια της Γεροκωστοπούλου.