O αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού του Survivor, ο 35χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος από τη Σκιάθο, βρίσκεται σε εκπληκτική φυσική κατάσταση και δεν θεωρείται τυχαία το φαβορί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η εξαιρετική απόδοσή του στα αγωνίσματα και τις δοκιμασίες δεν είναι τυχαία. Μπορεί ο Γιώργος να δηλώνει δάσκαλος θαλάσσιου σκι, στο παρελθόν, όμως, έπαιζε ποδόσφαιρο επαγγελματικά.

Ο Ντάνος ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2004 ως το 2010, φορώντας τη φανέλα τριών διαφορετικών ομάδων. Του Ολυμπιακού Βόλου σε ηλικία 22 ετών, της Ρόδου και του ΕΘνικού Αστέρα.

Ο Σκιαθώτης αμυντικός μέτρησε 71 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε και πέντε τέρματα (3 με σουτ και 2 με κεφαλιά).

Το πιο σημαντικό γκολ που πανηγύρισε ήταν στις 25 Φεβρουαρίου του 2007, όταν με την ερυθρόλευκη φανέλα βρήκε δίχτυα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) ισοφαρίζοντας στο 58' το γκολ του Ηλία Μιχαλόπουλου.

Στην Καισαιριανή, ο πασίγνωστος, πλέον, Ντάνος είχε προπονητή τον Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2010 ως ποδοσφαιριστής της Ρόδου και συγκεκριμένα στις 26 Μαϊου στον αγώνα με τον Ιωνικός στη Νεάπολη...


Ο "Ντάνος" στην πάνω σειρά, τρίτος από δεξιά

Όταν έπαιζε εναντίον της Παναχαϊκής...

Αυτό πάντως που γνωρίζουν ελάχιστοι -σε ό,τι έχει να κάνει σε τοπικό επίπεδο- είναι πως ο 22χρονος τότε Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή την σαιζόν 2004-05 στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Συγκεκριμένα, εκείνη η περίοδος ήταν κομβική για τις εν λόγω ομάδες μιας και συγχωνεύτηκαν και οι δύο. Πιο αναλυτικά, ο Α.Σ. Κασσάνδρα και ο Πατραϊκός ενώ ξεκίνησαν το πρωτάθλημα αντικαταστάθηκαν αντίστοιχα από τον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου (την 4η αγωνιστική) και την Παναχαϊκή 2005 (τη 2η αγωνιστική), διασώζοντας με αυτό τον τρόπο τα ιστορικά σωματεία που είχαν διαλυθεί λόγω χρεών.


Έτσι, λίγες αγωνιστικές μετά, η ομάδα της Μαγνησίας με αμυντικό το φαβορί του Survivor "κατηφόρισε" στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τους «κοκκινόμαυρους». Τότε η Παναχαΐκή επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, με σκόρερ τον Στράντζαλη μετά από χτύπημα πέναλντι.

Στην συνέχεια και καθώς το πρωτάθλημα έφτανε στο τέλος του η Πατρινή ομάδα έπαιξε στον Βόλο, σε ένα παιχνίδι που τα γκολ έπεσαν "βροχή".

Ο Ολυμπιακός τότε κέρδισε την Παναχαΐκή με 4-3, με τους Μπουντούρη, Σαϊτιώτη (2) και Χατζηζήση να σκοράρουν για τους γηπεδούχους και τους Κατσαρό, Φούφουλα και Αργυρόπουλο να "απαντούν" για τους φιλοξενούμενους.

Για την ιστορία, η Παναχαϊκή εκείνη την σαιζόν τερμάτισε στην 12η θέση ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου στην 5η.


Β΄ Εθνική 2004-05

Να σημειώσουμε πως εκείνη την σαιζόν η Παναχαΐκή σκόραρε πολλά ωραία τέρματα και δεν είναι τυχαίο πως ήταν σε αρκετές στιγμές στα 20 ωραιότερα γκολ της Β΄ Εθνικής.

Δείτε το βίντεο: