Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α.  Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει το Φεστιβάλ Πινγκ-Πονγκ Πάσχα Ανδρών Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι, τη Κυριακή των Βαΐων 9/4/2017.

Πρόκειται για μία διοργάνωση, γιορτή του αθλήματος στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες με δελτίο στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α., αλλά και ερασιτέχνες φίλοι του αθλήματος και σκοπό έχει τη διάδοση του αθλήματος αλλά και τη διασκέδαση όλων των συμμετεχόντων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Τετάρτη 5/4/2017  ηλεκτρονικά στο [email protected] , ή τηλεφωνικά στη γραμματεία της Τ.Ε. στο 2610 335141, στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε πληροφορία.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 6 ευρώ και λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα έχει καθιερωθεί να δίνεται ως έπαθλο στους νικητές των δύο κατηγοριών από 1 αρνί. Η Τοπική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά την  εταιρία επεξεργασίας ελιάς Ολύμπια Ξένη Αγροτική και Βιομηχανική ΑΕ που και φέτος είναι χορηγός του πρωταθλήματος.