Η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη αλλά και όλα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, φαίνεται πως επηρέασαν για μια ακόμη μέρα τους «Διάσημους», οι οποίοι παρά την προσπάθεια που έκαναν να καθίσουν όλοι μαζί και να μιλήσουν, ηττήθηκαν ξανά από τους «Μαχητές».

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει δεχθεί τα πυρά από τους περισσότερους συμπαίκτες του, η επόμενη μέρα στο Survivor δεν ήταν και η καλύτερη για το στρατόπεδο των «Διάσημων» ενώ έγινε και χειρότερη μετά τη νέα ήττα στο αγώνισμα, στο οποίο μάλιστα δεν αγωνίστηκε ο Ντάνος.


Survivor Greece Διάσημοι η απογοήτευση του Αγγελόπουλου Επεισόδιο 27 26/03/2017

Ήταν η 7η συνεχόμενη ήττα, κάτι που σημαίνει πως η πείνα έχει πιάσει πλέον ταβάνι αφού όπως παραδέχθηκαν και οι παίκτες εδώ και δύο ημέρες έχουν τελειώσει και οι προμήθειες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το παραμικρό δείγμα φαγητού.


Ευριδίκη και Λάουρα για την αποχώρηση της Πασχάλη

Το πολύ σημαντικό έπαθλο της ασυλίας έρχεται πάντως απόψε αφού αν προκύψει νέα ήττα για τους «Διάσημους» τότε θα χάσουν και δεύτερο παίκτη μέσα σε ελάχιστες μέρες ενώ θα έχει ενδιαφέρον στο που θα καταλήξουν οι ψήφοι μετά την «κλίκα» που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα.


Survivor Greece 27/3/2017 TRAILER