Η έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου ξεκινά με το opening του “Ακρωτήρι club” στην παραλιακή του Ρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου!

Η αλήθεια είναι πως όσοι έχουν περάσει μέχρι τώρα από έξω από το παλιό Avli Rio by night θα έχουν δει την περίφραξη με καλάμια μπαμπού και αναρωτιούνται τι κρύβεται από πίσω.

Πρόκειται για ένα μαγαζί που από τι μαθαίνουμε θα ενθουσιάσει αφού έχει δοθεί έμφαση στις λεπτομέρειες και στις χρωματικές αντιθέσεις.

Το «Ακρωτήρι» βρίσκεται στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος και τώρα έρχεται και στην Πάτρα. Η καλή μουσική είναι αυτό που χαρακτηρίζει ένα μαγαζί σαν και του καινούριο club του Ρίο κάτι που φαίνεται πως θα είναι αυτό που θα κερδίσει του Πατρινούς και όχι μόνο.

Ήδη ακούγεται το μεγάλο event με την live εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη που έκλεισε για τις 28 και 29 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ένα χρόνο να εμφανιστεί στην Πάτρα, τελευταία φορά ήταν στο Fabric που και τις δύο ημέρες του live το μαγαζί της Ηρώων Πολυτεχνείου «βούλιαξε».

Το αδιαχώρητο αναμένεται και φέτος με έναν ανανεωμένο Γιώργο Μαζωνάκη και ολοκαίνουρια τραγούδια που έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts.

“Eδώ”, “ Σάββατο”, “Λείπει ο θεός”, “Τα ίσια ανάποδα” πολλές ακόμα επιτυχίες μέχρι και το τελευταίο του “Πατάς τα όρια” έχουν θέση σε μια μοναδική μουσική βραδιά με κέφι και ασταμάτητη διασκέδαση.

Μαζί του στην εμφάνιση αυτή και ο Πατρινός ανερχόμενος τραγουδιστής Γιώργος Σαλεμής που θα ανοίξει το πρόγραμμα με τραγούδια που θα σας ξεσηκώσουν.

Τηλ. Κρατήσεων : 6972729594