Πρόσκληση για να ονειρευτούμε όλοι μαζί με σκεπή μας τα άστρα του ουρανού απευθύνει ο άτυπος Σύλλογος Φίλων Βαθέως Ύπνου "Μορφέας", τιμώντας την σημερινή ισημερία.

Ο σύλλογος μας καλεί όλους για έναν κοινό ύπνο απόψε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, με την ευκαιρία της ισημερίας, αλλά και της Πανσελήνου. Πρόκειται σίγουρα για ένα διαφορετικό και ξεχωριστό event στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας, ακόμα και ανήλικοι, αρκεί να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για να υπάρχουν υποστρώματα για όλους, ωστόσο καλό θα είναι ο καθένας από τους συμμετέχοντες να φέρει από μόνος του το sleeping bag του ή τις κουβέρτες του. Η εταιρία Sleeping Plus θα μοιράσει σε όλους ανατομικά μαξιλάρια!

Η εκδήλωση θα έχει και μουσική. Λίγο πριν τις 21:00 το ιταλικό συγκρότημα "Il sonno" θα κρατήσει συντροφιά στους συμμετέχοντες στον κοινό ύπνο, νανουρίζοντας τους με τις μπαλάντες του, μέχρι να τους πάρει στην αγκαλιά του ο Μορφέας.

Η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο εκδηλώσεων που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα. Η δράση του κοινού ύπνου έρχεται από την κοντινή μας Ιταλία, όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, τα τελευταία 32 χρόνια. «Ελάτε να ονειρευτούμε όλοι μαζί, στην κυριολεξία» αναφέρει ο σύλλογος στην πρόσκληση του.