Το φιλικό με τον Παναθηναϊκό συμφωνήθηκε για την Πέμπτη στις 19:00 στην Αγυιά, με τον Κώστα Κατσουράνη να καταφέρνει να κάνει τους «πράσινους» να πουν το «ναι» λίγα λεπτά μετά το νικηφόρο ντέρμπι τους με τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης αναμέτρησης, οι «κοκκινόμαυροι» θα τιμήσουν τον μεγάλο Δημήτρη Σαραβάκο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τη στιγμή που ο «μικρός» όπως τον φώναζαν κατέχει θέση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Το χρονικό της συμφωνίας

Όπως αναφέρει το matchaxaias, παρότι οι «κοκκινόμαυροι» είχαν ήδη κλείσει αντίπαλο από τη Σούπερ Λιγκ για Τετάρτη (πιθανότατα τον Αστέρα Τρίπολης) και η ενημέρωση από την Παναχαϊκή έλεγε πως δύσκολα θα ερχόταν κάποιος εκ των τεσσάρων μεγάλων, τα δεδομένα χθες αργά το βράδυ άλλαξαν και ο Κατσουράνης πήρε τελικά το πολυπόθητο «ναι» από τον φίλο του Νίκο Λυμπερόπουλο αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, κλείνοντας το παιχνίδι για την ερχόμενη Πέμπτη.

Τελευταία φορά που επισκέφθηκε ο Παναθηναϊκός την Πάτρα ήταν πέρσι για τον θεσμό του Κυπέλλου (1-2), αλλιώς όμως ήταν τα «κόζια» τότε, αλλιώς τώρα. Αυτό το παιχνίδι θα είναι δεδομένα γιορτή για το Αχαϊκό ποδόσφαιρο και ακόμα μια φορά αναμένεται να κατακλειστούν οι εξέδρες της Αγυιάς.