Λίγο μετά το τέλος του σημερινού νικηφόρου αγώνα της Παναχαϊκής στο Λουτράκι ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

«Σήμερα η ομάδα πραγματοποίησε την πιο σοβαρή της εμφάνιση. Όλα τα παιδιά έκαναν όλα όσα είπαμε και σχεδιάσαμε γι αυτό το κομβικό παιχνίδι. Στην αμυντική λειτουργία μας είμαστε εξαιρετικοί και ο κάθε παίκτης μας έκανε σωστά τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο χωρίς περιττά.

Αν θες να κερδίσεις ένα παιχνίδι, αν θες να έχεις την μπάλα και την κατοχή, πρέπει να κάνεις άμυνα. Στην επίθεση ξέρουμε ότι αν έχουμε εμείς τον έλεγχο θα σκοράρουμε. Έχουμε ποιότητα, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και πλουραλισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για τη σημαντικότερη νίκη. Αυτοί αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο στο 100%. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε υπερήφανοι γι αυτούς. Ήταν σοβαροί, ήταν πειθαρχημένοι, είχαν πίστη, ήθελαν το παιχνίδι και ήταν συγκεντρωμένοι επί 95 λεπτά!

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για τη θερμή υποστήριξή τους στο Λουτράκι και για το ζεστό χειροκρότημα τους στους πραγματικούς πρωταγωνιστές: Στους παίκτες μας»!