Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή το 5ο Tango festival Patras σε κλίμα και ατμόσφαιρα υψηλών προδιαγραφών, στο Tango Farol. 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη όπως ήταν αναμενόμενο μιας και δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιου είδους events στην Πάτρα. 

Η διοργάνωση ήταν άψογα σχεδιασμένη από τη σχολή Tango Farol & τη Βιβή Λουκοπούλου "Fire Advertising- Services & Events". 


Το Σάββατο το show με τα χορευτικά ζευγάρια που αποτελούνταν από τους Λουκά Μπαλόκα - Γεωργία Προίσκου και Κώστα Δούκα - Αντιγόνη Πούλου όχι απλά εντυπωσίασαν, αλλά άφησαν άφωνο το κοινό και ιδιαίτερα όσους δεν τους είχαν παρακολουθήσει ξανά.


Μεταξύ άλλων είδαμε εντυπωσιακές κινήσεις με σώματα που... μαρτυρούσαν μια διαφορετική ιστορία. Άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία του Τάνγο.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ παραδίδονταν μαθήματα και τεχνικές ανάλογα με το επίπεδο εκμάθησης από τους φιλοξενούμενους καταξιωμένους χορευτές και ήταν μοναδική ευκαιρία για όσους αγαπούν αυτόν τον τόσο κοινωνικό χορό να εξελίξουν την τεχνική τους.


Πλέον αναμένουμε τις επόμενες διοργανώσεις της Σχολής καθώς και τις Milonges που θα παρουσιάσουν στο εξής μια νέα προσέγγιση σε όσα δεδομένα ξέρουμε. 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς Postο γωνία, City Castello, Πατραϊκή Οινοποιεία, La brasserie, Ανθόκηπο, καθαριστήρια Presto, υπoδήματα Αλεξάκης και το κομμωτήριο trendy hair A&A που στήριξαν αυτή την προσπάθεια καθώς και τον Skai Patras 89.4.

Δείτε φωτογραφίες: