Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και το European Research Network on Social and Economic Policy, EReNSEP, (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής), συνδιοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Οι επιπτώσεις της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη".

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου από 15:30΄ έως 20:00΄ στο Αμφιθέατρο Ι4 του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί η μελέτη που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής. με ομιλητές τους Θεόδωρο Μαριόλη (Πάντειο Πανεπιστήμιο), Γρηγόρη Ζαρωτιάδη (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο), Θέμη Τζήμα (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο) και Κώστα Λαπαβίτσα (Πανεπιστήμιο του Λονδίνου) και σχολιαστές τους Γιώργο Ανδρουλάκη (Πανεπιστήμιο Πατρών) και Γιώργο Οικονομάκη (Πανεπιστήμιο Πατρών).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Λεωνίδας Μαρούδας (Πανεπιστήμιο Πατρών).

Το πλήρες κείμενο της μελέτης, η οποία δημοσιεύθηκε με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του EReNSEP στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.