Νύχτα Σαββάτου και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Αβαντάζ». Το αγαπημένο after της Πάτρας είναι το μαγαζί που όσο κυλάει η νύχτα, τόσο αυτό περισσότερο σε προκαλεί.

Είναι το μαγαζί που έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των ξενύχτηδων και των γλεντζέδων της Πάτρας, των ανθρώπων αυτών που θέλουν να διασκεδάσουν ξεφεύγοντας από τους κανόνες και τα δεδομένα.

Γιατί το Αβαντάζ είναι μία γλυκιά αμαρτία που σε παρασέρνει, μία αμαρτία που κυλά στο αίμα σου τα Σαββατόβραδα και σε αφήνει «ελεύθερο», μόνο σαν έρθει το ξημέρωμα της Κυριακής.


Η μουσική παίζει ξεσηκωτικά, τραβώντας σε σαν μαγνήτης και όλο το μαγαζί γίνεται μία πίστα, με τον ρυθμό να τον δίνει η διάθεση για διασκέδαση και ποτό. Το καλό ποτό εκείνο που σου αφήνει μία όμορφη ζάλη στο κεφάλι, μία μεθυστική γεύση από την νύχτα και το άρωμα της που σε φέρνει σε κέφι και σου δίνει την αίσθηση μιας αλλόκοτης εμπειρίας, μιας εμπειρίας ισοδύναμης με τις πιο δυνατές συγκινήσεις. Γιατί οι πιο δυνατές συγκινήσεις, έρχονται από τις πιο γλυκές αμαρτίες.

Από αυτές που ζούνε μέσα μας και ξυπνούν όταν τους δώσουμε την σπίθα. Την σπίθα του Αβαντάζ, την σπίθα που είναι τόσο δυνατή για να βάλει φωτιά στις νύχτες του Σαββάτου.