Δυνατά τεστ πρόκειται να δώσει η ομάδα της Πυγμής, κατά την διάρκεια του Απριλίου, με τρεις αθλητές του Λάμπρου Μιχαλόπουλου να δίνουν το παρόν σε αγώνες που θα γίνουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Οι αγώνες αυτοί θα είναι επιδοτούμενοι και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στις 8 Απριλίου. Είναι η πρώτη φορά αγώνες υπό την αιγίδα της ΕΟΠ θα έχουν χρηματικό έπαθλο, με τον νικητή να εισπράττει το ποσό των 200 ευρώ και τον ηττημένο το ποσό των 50 ευρώ σε κάθε αγώνα. Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος θα είναι ο Σάκης Πεφάνης στα 69 κιλά, ο Μάρκος Μεθενίτης στα 75 κιλά και ο Δημήτρης Αθανασίου στα 64 κιλά.

Οι τρεις πυγμάχοι της Πυγμής εντείνουν την προετοιμασία τους στο προπονητήριο της Πυγμής, στην Αγία Σοφία, με στόχο να πάρουν τις νίκες που επιζητούν. Να σημειωθεί ότι γίνεται προσπάθεια από τους ανθρώπους της Πυγμής για να βρεθεί αντίπαλος και για την πρωταθλήτρια Ντίνα Μιχαλοπούλου, ώστε να αγωνιστεί στην κατηγορία των 48 κιλών, με το Πατρινό σωματείο να παίρνει μέρος με 4 αθλητές.