Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι η πατρίδα μας οδηγείται σε μια ακόμη εφιαλτική περιπέτεια, εξαιτίας των απίστευτων παλινωδιών της χειρότερης κυβέρνησης που είχε ο τόπος στη νεώτερη πολιτική ιστορία.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με την πρωτοφανή ανευθυνότητα τους και με τα ανεκδιήγητα τερτίπια τους, παρά το γεγονός ότι έχουν συμφωνήσει στα πάντα με τους δανειστές και θα συμβιβαστούν με όσα τους απαιτούν, αρνούνται πεισματικά να κλείσουν την αξιολόγηση.

Τι κι αν θεωρούνται δεδομένες η μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων, καθώς και η επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων, και μάλιστα με κυβέρνηση «πρώτη φορά Αριστερά;»

Με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κομματικής τους βάσης και όσων εξακολουθούν να τους πιστεύουν (εάν υπάρχει ακόμη κόσμος που τρώει το σανό τους) θέλουν να δείξουν ότι διαπραγματεύονται σκληρά και να κερδίσουν πολιτικό χρόνο.

Όμως, στην πραγματικότητα χάνει χρόνο η χώρα, με τον δυσβάστακτο λογαριασμό να ανεβαίνει συνεχώς για τον ελληνικό λαό και την πραγματική οικονομία να βρίσκεται πλέον στα τάρταρα, πληρώνοντας το τίμημα της ανικανότητας τους.

Τρανή απόδειξη αποτελούν γι’ αυτό η μείωση του ΑΕΠ, η αύξηση της ανεργίας, καθώς και το οξύτατο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες, και από την εκροή των καταθέσεων.

Είναι αδήριτη ανάγκη η άμεση προσφυγή στις κάλπες. Πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατό, πριν η Ελλάδα βρεθεί αντιμέτωπη με την απόλυτη καταστροφή, με μια ανείπωτη εθνική τραγωδία που θα σηματοδοτήσει η άτακτη χρεοκοπία της.

Αναμένοντας τη σαφή και κατηγορηματική λαϊκή εντολή, η Νέα Δημοκρατία, με εν δυνάμει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχοντας πλήρη συναίσθηση του εθνικού καθήκοντος της, είναι έτοιμη να βγάλει την Ελλάδα από τη σημερινή δραματική θέση που βρίσκεται και να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει.