Μία σπουδαία ιστορία αγάπης και εκδίκησης έρχεται από Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 16:30, στον Αντ1, με τη φιλοδοξία να γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια των Ελλήνων. Ένα παλιό μυστικό, ένας μεγάλος αλλά επικίνδυνος έρωτας και ανελέητα παιχνίδια ισχύος βρίσκονται καθημερινά στο προσκήνιο, συνθέτοντας μια, κυριολεκτικά, εθιστική συνταγή για το καινούργιο καθημερινό σήριαλ. Έρωτας, δίψα για εκδίκηση, ένοχα μυστικά, ζήλια, δολοπλοκίες, προδοσίες και σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στους ήρωες -αλλά και διαρκείς ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. 

Στη σειρά εμφανίζονται πάρα πολλοί, κατά το πλείστον νέοι και ιδιαίτερα γοητευτικοί, ηθοποιοί. Ανάμεσά τους υπάρχουν και δύο σούπερ σταρ της Τουρκίας, ήδη γνωστοί και αγαπητοί στο ελληνικό κοινό: Ο Kıvanç Tatlıtuğ (Πειρασμός, Aσημένια Φεγγάρια) και η Tuba Büyüküstün (ASI), ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εκρηκτική συνέχεια.

«Μοιραία Έλξη»: Σε Α' τηλεοπτική προβολή, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο και καθημερινά στις 16:30 στον ΑΝΤ1

Δραματική - Αισθηματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2016
Σκηνοθεσία: Ali Bilgin
Παίζουν: Kıvanç Tatlıtuğ (Τζεσούρ), Tuba Büyüküstün (Σουχάν), Tamer Levent (Ταχσίν Κορλουντάγ), Erkan Avcı (Κορχάν), Serkan Altunorak (Μπουλέντ), Sezin Akbaşoğulları (Τζαχιντέ)


Θα καταφέρει ο Τζεσούρ να πάρει την εκδίκηση που επιθυμεί; Θα μπορέσει η Σουχάν να βρει την αγάπη και την ευτυχία δίπλα στον Τζεσούρ; Ο έρωτας θα αποδειχτεί πιο δυνατός από την πατρική αγάπη και ισχυρότερος από την προδοσία; Αγωνία και διλήμματα αυτού του είδους θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές από την Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 16:30 κάθε ημέρα. 

Η σειρά «Μοιραία Έλξη» έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό Star TV τον περασμένο Νοέμβριο, επιτύγχανε καθημερινά ρεκόρ τηλεθέασης, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Καθόλου τυχαία, η «Μοιραία Έλξη» αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.