Το μεγαλύτερο συνέδριο και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο event που θα γίνει ποτέ στον χώρο του Fitness, είναι αναμφίβολα, αυτό που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο και την Κυριακή στις 18 και 19 Μαρτίου, στη Helexpo, στην Αθήνα.

Ο λόγος για το Grand Fitness Celebration  που θα παρουσιαστεί από το Studio One με αφορμή τα δέκα χρόνια που έκλεισαν (2007-2017) από την δημιουργία του εκπαιδευτικού οργανισμού fitness, με μπροστάρη τότε τον Γιώργο Ξηρό και μία ομάδα ατόμων που είχαν σαν σκοπό τους να κάνουν την γυμναστική τρόπο ζωής και να το μεταλαμπαδεύσουν αυτό στους γύρω τους.

Η διημερίδα που θα γίνει και θα έχει έναν επετειακό χαρακτήρα θα έχει καλεσμένους και ομιλούντες δεκάδες Έλληνες και ξένους εισηγητές που θεωρούνται από τους ειδικούς του χώρου, κορυφαίοι στο είδος τους. Το σημαντικό και τιμητικό για την Πάτρα, αλλά και για τον χώρο του Fitness της πόλης μας, είναι ότι ανάμεσα στους εισηγητές αυτούς, θα μιλήσει και ο Πατρινός γυμναστής Ανδρέας Μπαρδούτσος.

Οι διοργανωτές του συνεδρίου απεύθυναν πρόσκληση στον ιδιοκτήτη του Fisico Gym για να μιλήσει την δεύτερη μέρα του συνεδρίου, την Κυριακή στις 19 Μαρτίου, για ένα θέμα που ενδιαφέρει αρκετά όλους τους επαγγελματίες του χώρου, το Group Fitness Management, δηλαδή την οργάνωση και διαχείριση τμημάτων ομαδικής άσκησης και paid classes στο γυμναστήριο.


Ο Ανδρέας Μπαρδούτσος, έχοντας μία μεγάλη εμπειρία πάνω στο ζήτημα αυτό, μέσα από την πορεία του ως γυμναστής και έχοντας καταφέρει να διοργανώσει στο γυμναστήριο Fisico Gym ομαδικά προγράμματα που έχουν κερδίσει τους Πατρινούς, είναι σίγουρα ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για αυτό το θέμα.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν και θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις του Fitness. Η διημερίδα περιλαμβάνει τρεις αίθουσες, όπου θα γίνουν οι ομιλίες, ενώ η όλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Bodytalk, υπό την αιγίδα του ΣΙ.ΓΑ. και του ΠΑ.ΓΑ.ΣΥ.

Η είσοδος και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν προαιρετικά το ποσό που επιθυμούν για την στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Ομάδα Αιγαίου.