Αν πράγματι τα μάτια είναι αυτά που φανερώνουν την αλήθεια, η αλήθεια της Μιχαέλα Σκοάρτσα πρέπει να είναι ιδιαίτερα όμορφη.

Το κορίτσι με το… περίεργο όνομα και το ζεστό χαμόγελο έχει ίσως τα πιο όμορφα μάτια που έχουμε δει σε φωτογράφιση. Δύο μάτια εκφραστικά, με έντονο χρώμα και λάμψη, λες και είναι βγαλμένα από τον ουρανό, αστέρια που θα μπορούσαν να δώσουν μία άλλη όψη στην πραγματικότητα και να χαράξουν την δική τους αλήθεια.

Αυτό είναι, άλλωστε, το στοιχείο που την ξεχωρίζει στις φωτογραφίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα. Δύο μάτια που μιλούν στον φακό. Η Μιχαέλα Σκοάρτσα είναι ένα κορίτσι μόλις 21 χρονών που έχει αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες, βάζοντας στόχους που θέλει να πετύχει.

Όσοι την γνωρίζουν μιλούν για ένα ευγενικό, σεμνό και ταπεινό παιδί. Η ίδια σπουδάζει αισθητική τέχνη και μακιγιάζ σκοπεύοντας να κάνει επάγγελμα αυτό που κάποτε είχε χόμπι, ενώ στη συνέχεια θέλει να συνεχίσει να φοιτά στο συγκεκριμένο αντικείμενο σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.


Παράλληλα, έχει αρκετά χόμπι με τα οποία της αρέσει να ασχολείται και να περνάει όμορφα. Της αρέσει για παράδειγμα να διαβάζει βιβλία, να δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα, ενώ αυτή τη στιγμή κάνει μαθήματα ρώσικης γλώσσας.

Η φωτογράφιση προέκυψε και πλέον έχει γίνει και αυτή ένα από τα ενδιαφέροντα της, χωρίς για την ώρα να επιδιώκει κάτι παραπάνω από αυτή. Όπως λέει η φωτογράφιση δεν την αποσπά από την πραγματική βίωση μιας εμπειρίας, αντιθέτως την κάνει να νιώθει πιο ευτυχισμένη.


Το μαγικό σχετικά με την φωτογραφία, για την ίδια είναι ότι αποτελεί ένα πορτραίτο το οποίο αντανακλά στιγμές, γεγονότα ακόμα και συναισθήματα, μένοντας έτσι στο χρόνο. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογράφιση, έχοντας κάνει αρκετές με γνωστούς φωτογράφους της Πάτρας.

Μάλιστα πρόσφατα αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας του καρναβαλικού γκρουπ 21, «σελφάροντας» με τα μάτια της.

Μαγεία με λίγα λόγια…