Όλα έτοιμα για την 2η διοργάνωση του New Generations Fashion Lines που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Πρόκειται για το απόλυτο fashion event της χρονιάς που συγκεντρώνει νέους σχεδιαστές μόδας από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας έτσι τις νέες τάσεις και αναδεικνύοντας επί της ουσίας το μέλλον της εγχώριας μόδας.

Άλλωστε, στόχος της διοργάνωσης, αποτελεί η προβολή των προσπαθειών όλων των νέων που σπουδάζουν τη μόδα και ονειρεύονται καριέρα στη διεθνή βιομηχανία της ένδυσης.

Στο fashion show παίρνουν μέρος 16 συνολικά νέοι σχεδιαστές μόδας από διάφορα μέρη της χώρας που θα παρουσιάσουν τις collection AUTUMN-WINTER 2018. 


Στην εκδήλωση θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Πατρινή σχεδιάστρια μόδας, Νατάσα Τάντουλα τα ρούχα της οποίας είχαν ξεχωρίσει και είχαν συγκεντρώσει αρκετά καλές εντυπώσεις στο 1ο New Generations’ Fashion Lines (NGFL).

Η ίδια μιλώντας για την συμμετοχή της στο patrasevents.gr τονίζει τα εξής: «Συμμετέχω για δεύτερη φορά στην διοργάνωση και αυτή την φορά μετά από παρότρυνση των ίδιων των διοργανωτών, κάτι που φυσικά είναι αρκετά σημαντικό για εμένα γιατί πρόκειται για ανθρώπους αξιόλογους στον χώρο, αλλά και γιατί η επιλογή των σχεδιαστών γίνεται υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Στη συλλογή που θα παρουσιάσω με τίτλο "Rock romani", επικρατεί το ethnic στοιχείο και αποτελείται από πολυτελή μαγιό, αέρινα καφτάνια και ρούχα που ανταποκρίνονται σε προδιαγραφές υψηλής ραπτικής και θα αποπνέουν αέρα ελευθερίας».


Σκοπός της δουλειάς της, όπως λέει η ίδια είναι να δημιουργεί μόδα. «Θέλω να αποδίδω στα ρούχα μου ταυτότητα συγκεκριμένης κουλτούρας και πολιτισμών, αλλά πάντα αποτυπώνοντας και την δική μου προσωπικότητα πάνω σε αυτά. Έμπνευσή μου είναι κυρίως η ψυχολογία μου.

Οι συλλογές μου είναι απόλυτα ταυτισμένες με αυτό που αισθάνομαι. Καταστάσεις που βιώνω, πρόσωπα που γνωρίζω, εικόνες που βλέπω την εκάστοτε περίοδο της ζωής μου. Η δημιουργία για μένα είναι ένας τρόπος μελέτης, καταγραφής και αποτύπωσης όλων αυτών».

Η εκδήλωση θα αφιερωθεί για άλλη μια φορά στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ η προαιρετική είσοδος των 5 ευρώ που αντιστοιχεί σε κάθε επισκέπτη αφιερώνεται στο ίδρυμα και θα εισπράττεται στην είσοδο από τα παιδιά της Κιβωτού. Να σημειωθεί ότι οι συλλογές των συμμετεχόντων στο NGFL 2 θα φιλοξενηθούν για ένα μήνα στο Loft Fashion – The Garage Project για προώθηση στην ελληνική και ξένη αγορά.New Generations Fashion Lines no2 - Teaser