Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με ιδιαίτερα θετικό και με ευχάριστη κι ενθουσιώδη διάθεση. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις όμως, καθώς ο ενθουσιασμός σου ενδέχεται να σε παρασύρει και να κινηθείς βιαστικά , κάνοντας λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις αργότερα. Πρόσεχε επίσης πολύ τα νεύρα σου, για να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου θα γίνει σήμερα πιο ξεκάθαρο, καθώς θα βρεις χρόνο να μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατό ψύχραιμος και να έχεις διπλωματική στάση, διότι οι εντάσεις και οι κόντρες μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορούν να φέρουν. Αν εξακολουθείς να είσαι αδέσμευτος, καλό θα ήταν να διοχετεύσεις την απίστευτη ενέργειά σου σε ένα χόμπι κάποια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Αυτό θα σε βοηθήσει να απασχολείσαι, να περνάς καλά και να αποκτήσεις πιο θετική στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, δώσε μεγάλη βάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν μελλοντικά σου σχέδια. Καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά τις ιδέες σου, ώστε να στηρίξεις με σιγουριά τα επιχειρήματά σου και να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη στους προϊσταμένους σου. Στα οικονομικά σου δώσε προτεραιότητα στην διευθέτηση εκκρεμοτήτων που καιρό τώρα αναβάλλεις, ενώ καλά θα κάνεις να αποφύγεις καινούργια ανοίγματα.

Ταύρος
Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αλλά είναι καιρός να προχωρήσεις από την θεωρία στην πράξη. Οργανώσου καλά και υιοθέτησε σωστές τακτικές, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Σε κάθε εμπόδιο ή δυσκολία που θα συναντήσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια και τις συμβουλές κοντινών σου ατόμων.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα, με έντονες διαφωνίες να προκύπτουν στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Κράτα χαμηλούς τόνους, όσο κι αν δεν συμφωνείς με τις απόψεις του και με ήρεμη και ώριμη συζήτηση να είσαι βέβαιος ότι θα βρείτε συμβιβαστικές λύσεις. Αν είσαι μόνος, μην έχεις τρελές απαιτήσεις και φρόντισε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Κανένας δεν είναι τέλειος, ούτε καν εσύ ο ίδιος, οπότε μην απορρίπτεις ανθρώπους που ίσως αξίζουν μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Μην πάρεις ρίσκακαι αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την κατάληξη που θα έχουν. Κάθε σου κίνηση απαιτεί προσοχή και μελέτη κάθε παραμέτρου. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά καλά, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, γιατί νέα έξοδα θα προκύψουν που μπορεί να σε βγάλουν εκτός πλάνου.

Δίδυμοι
Η ευνοϊκή ημέρα και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση, συμβάλλουν σημαντικά στο να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και να απαλλαγείς από όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Στο εξής ό, τι στόχο θέτεις θα τον πετυχαίνεις με ιδιαίτερη ευκολία και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να κρατηθείς μακριά από καθημερινά άγχη. Εκδήλωσε την αγάπη που τρέφεις για τον άνθρωπό σου και φόρα την καλή σου διάθεση. Έτσι, θα περάσεις μια ρομαντική βραδιά παρέα με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και διεκδίκησε χωρίς να φοβάσαι, αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα επέλθουν σημαντικές ανατροπές στον χώρο της δουλειάς σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πανικοβληθείς. Κράτα επιφυλακτική στάση και μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου στους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου οι προσπάθειες ανάκαμψης που κάνεις πιάνουν τόπο, καθώς βρίσκεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου και να είσαι πιο άνετος.

Καρκίνος
Με την Σελήνη σήμερα στον Ζυγό να σε ευνοεί αρκετά, μην απογοητεύεσαι και μην διακόψεις τα σχέδιά σου. Έχεις προσπαθήσει πολύ και είσαι κοντά στο τέλος, οπότε θα ήταν άδικο για σένα να πάνε χαμένα όλα όσα έχεις κάνει. Μείνε πιστός στην κρίση και το ένστικτό σου και μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε επηρεάσουν.

Αισθηματικές
Σήμερα θα καταφέρεις να αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση σου και να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνος, η στάση σου δεν βοηθάει καθόλου να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου. Γίνε λοιπόν πιο ανοιχτός σε όσους σε πλησιάζουν και δώσε πιο εύκολα ευκαιρίες, αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, καθώς έχεις την βοήθεια των άστρων να κάνεις τις σωστές επιλογές. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν όταν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και βάλεις φρένο σε αχρείαστε αγορές.

Λέων
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη και αν αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Καλά θα κάνεις λοιπόν να βγάλεις ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα και να κινείσαι ορθολογικά, για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά σουμπαίνουν σε μια νέα περίοδο ηρεμίας και καλής συνεννόησης. Ό, τι σε προβλημάτιζε και το κρατούσες μέσα σου θα το συζητήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και θα βρείτε μαζί τις λύσεις που έψαχνες καιρό τώρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κρίνεις βιαστικά τα νέα άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σου. Δώσε περισσότερο χρόνο, ώστε να είσαι σίγουρος για το ποιόν του καθενός.

Επαγγελματικές
Σήμερα κινήσου πολύ προσεκτικά στον χώρο της εργασίας σου. Μην αποκαλύπτεις πουθενά σκέψεις και πλάνα σου, όσο κι αν εμπιστεύεσαι κάποιον. Να είσαι συνετός στις αποφάσεις σου και μην αφήνεις προβλήματα τρίτων να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να φερθείς απόλυτα υπεύθυνα και μετρημένα, για να μην αγχωθείς αργότερα.

Παρθένος
Η στάση σου απέναντι στις καταστάσεις είναι ιδιαίτερα αρνητική. Μη αφήνεις την απαισιοδοξία σου να βγαίνει στην επιφάνεια και να προκαλείς εσύ ο ίδιος προβλήματα στα σχέδιά σου. Πάντα θα αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Αν απογοητεύεσαι και τα παρατάς αδικείς τον εαυτό σου. Αισιοδοξία λοιπόν και σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή υπάρχουν πράγματα που σε στενοχωρούν, αλλά σήμερα θα τα λύσεις όλα με την στήριξη και βοήθεια του συντρόφου σου. Αρκεί μόνο να είσαι απόλυτα ειλικρινής σε όσα λες. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις, η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση σήμερα και ο διάχυτος ερωτισμός σου θα καταπλήξουν τα πλήθη.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα είσαι αρκετά πιεσμένος, καθώς θα κληθείς να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν, καθώς αυξάνονται τα έσοδά σου. Πολλές ευκαιρίες εξέλιξης θα προκύψουν, οπότε φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Ζυγός
Έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες και θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα την διαδικασία διεκπεραίωσή τους. Μόνο έτσι θα αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Μην αφήσεις τυχόν εντάσεις να σε οδηγήσουν σε απερίσκεπτες πράξεις και λόγια προς τους οικείους σου που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Το τοπίο στα ερωτικά σου είναι κάπως θολό. Σήμερα θα ξεκαθαρίσεις μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις τι δεν πάει καλά και θα βρεις με το ταίρι σου τις σωστές λύσεις. Έτσι, θα ξέρετε και οι δυο που βαδίζετε και δεν θα βασανίζεστε κάνοντας σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα που δέχεσαι θετικές επιρροές από την θέση της Σελήνης στον Ζυγό, πολλές νέες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα διαπρέψεις σε ζητήματα της δουλειάς σου. Αν μείνεις απτόητος από τυχόν δυσκολίες, τα σχέδιά σου θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία. Αρκετά δίσταζες και φοβόσουν. Είναι πλέον καιρός για δράση και δυναμικά ξεκινήματα. Φρόντισε να αποφύγεις οικονομικά ανοίγματα που θα επιβαρύνουν την τσέπη σου και θα σε κάνουν να χάσεις κάθε έλεγχο.

Σκορπιός
Υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν, αλλά αν μένεις με σταυρωμένα χέρια δεν θα πετύχεις τίποτα. Μην περιμένεις να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Σήμερα ειδικά είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία, αφού τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου σε αυτήν την προσπάθεια.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα και τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε αυτή, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και να αλλάξεις τη γενικότερη στάση σου. Θα αναγνωρίσεις τα λάθη που έκανες μέχρι τώρα και έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Επαγγελματικές
Απόφυγε να ρισκάρεις σήμερα στη δουλειά σου και μην επιχειρήσεις να επιφέρεις ανατροπές.Η κατάσταση είναι περίπλοκη αλλά σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει και θα πετύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου υπάρχει στασιμότητα και αν αξιοποιήσεις ό, τι έχει στα χέρια σου θα αποκτήσεις περισσότερη άνεση.

Τοξότης
Η φάση στην οποία βρίσκεσαι απαιτεί αλλαγές. Οφείλεις να διώξεις ό, τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου και να διεκδικήσεις αυτά που θες και αξίζεις. Ξέρεις ότι οι κοντινοί σου άνθρωποι σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν όποτε τους θελήσεις, οπότε μη διστάζεις να απευθυνθείς σε αυτούς όταν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Καλό θα ήταν σε όποια κατάσταση και να βρεθείς να δείξεις ψυχραιμία και να αφήσεις τη λογική να πρυτανεύσει.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σε ζητήματα ερωτικά και καλά θα κάνεις να το αξιοποιήσεις αυτό, πλησιάζοντας περισσότερο ον σύντροφό σου και κάνοντας μαζί πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση συντρόφου. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Βέβαια ορισμένες λεπτομέρειες θα σε αποσυντονίσουν, αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα.Μείνε πιστός στα σχέδιά σου και μην συζητάς με τους συναδέλφους σου τα σχέδιά σου, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Τα οικονομικά σου θα είναι πιεσμένα, με πολλά έξοδα και περιορισμένα έσοδα.

Αιγόκερως
Η μέρα θα σε κάνει να προβληματιστείς και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μέχρι τώρα επικρατούσε σύγχυση στο μυαλό σου και τώρα που έχεις πιο καθαρή σκέψη βλέπεις ότι έκρινες λάθος πρόσωπα και καταστάσεις. Βάλε λοιπόν μια τάξη στη ζωή σου και ήρεμος πια αφοσιώσου στο μέλλον σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα βελτιωθεί αν αποφασίσεις να κρατήσεις μακριά καθημερινά προβλήματα και να αφοσιωθείς στο ταίρι σου. Δεν έχεις κανένα λόγο να επιβαρύνεις τη σχέση σου με προβλήματα που δεν την αφορούν άμεσα και να δημιουργείς χωρίς λόγο ένα κλίμα απογοήτευσης και μιζέριας. Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη ερωτική σου αύρα θα σε κάνει ιδιαίτερα ποθητό. Δώσε ευκαιρίες σε όσους το αξίζουν, καθώς δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Επαγγελματικές
Κάθε κίνησή σου σήμερα θα πρέπει να είναι προσεγμένη και μετρημένη. Μην ρισκάρεις να χάσεις ό, τι έχει κατακτήσει με πολύ κόπο. Και στα οικονομικά σου θα πρέπει είσαι συγκρατημένος, γιατί βρίσκεσαι σε κρίσιμο σημείο.

Υδροχόος
Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ζυγό, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και αξιοποιείς ευκαιρίες που αφορούν το μέλλον σου. Με ηρεμία και λογική λύσε κάθε σου ζήτημα και φρόντισε να μην έρθεις σε ρήξη με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Βοήθησε τη σχέση σου να ανακάμψει, μιλώντας με τον αγαπημένο σου για ό, τι σε απασχολεί. Έτσι, γνωρίζοντας τι δεν πάει καλά, θα το αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα και το κλίμα μεταξύ σας θα αναθερμανθεί. Αν είσαι μόνος, δραστηριοποιήσου και δεν θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα έχουν ξεπεραστεί και κάνεις νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου είναι καλά, αλλά σε καμία περίπτωση μην επαναπαύεσαι, γιατί θα βγεις εκτός πλάνου.

Ιχθείς
Έχεις την τάση να προσπερνάς τα προβλήματά σου, με συνέπεια αυτά να σε απασχολούν ξανά και ξανά. Άλλαξε τακτική και φρόντισε να λύνεις τα θέματά σου στην ώρα τους, ενώ καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμων και να δέχεσαι και άλλες γνώμες.

Αισθηματικές
Έχεις χτίσει μια πολύ καλή σχέση και στο χέρι σου είναι να συνεχίσεις έτσι, μιλώντας πάντα με ειλικρίνεια για ό, τι σε βασανίζει. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σύντομα θα απαλλαγείς από την πλήξη, καθώς ένα νέο άτομο που θα έρθει στη ζωή σου θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα κληθείς να αναλάβεις σημαντικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και σκληρή δουλειά. Ξέρεις όμως ότι μπορείς να τα καταφέρεις, οπότε μείνε πιστός στον εαυτό σου και όλα θα μπουν σε σειρά. Τα οικονομικά σου σε θέλουν πιο συγκρατημένο, γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολο να ορθοποδήσεις.