Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας για τον θάνατο της Αγαθής Σιαμπάνη που αποτέλεσε την «ψυχή» του Beau Rivage.

H 65χρονη ήταν μία από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στον χώρο της εστίασης και της αναψυχής, μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, εκκεντρική και ζεστή που θεωρείτο από τους πρωτοπόρους στον τομέα της.

Η Αγαθή Σιαμπάνη μαζί με τον άνδρα της, τον Γιάννη Σιαμπάνη, ήταν το ζευγάρι που άλλαξε το ρου της διασκέδασης της Πάτρας, ανοίγοντας στα τέλη της δεκαετίας του ’70 το γνωστό σε όλους μας Beau Rivage.

Πρόκειται για ένα μαγαζί που έμελε να γράψει την δική του ιστορία λειτουργώντας ως πολυχώρος, στα πρότυπα των καταστημάτων του εξωτερικού. Την ίδια περίπου περίοδο μαζί με τον σύζυγο της καθιέρωσαν τον λευκό χορό που διεξάγεται κάθε καρναβάλι έως και σήμερα.

Η ίδια, πριν από 20 περίπου χρόνια είχε χάσει τον έναν από τους δύο της γιούς, τον Ανδρέα, κάτι που της είχε κοστίσει και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Τα τελευταία χρόνια έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, παλεύοντας μαζί της με απίστευτη γενναιότητα.

Άφησε πίσω της τον δεύτερο της γιο, τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία και dj, Πάνο Σιαμπάνη, τον σύζυγο της Γιάννη και δεκάδες φίλους που μεγάλωσαν στα μαγαζια της, χαρίζοντας τους υπέροχες βραδιές και στιγμές διασκέδασης που έγιναν όμορφες αναμνήσεις.