Τη συγκινητική στιγμή που ο μόλις εννέα μηνών Reagan Caldwell αντικρίζει για πρώτη φορά τον μπαμπά του- χάρη στα ειδικά γυαλιά του- και δεν σταματά να τον κοιτά και να χαμογελάει, κατέγραψε η μητέρα του.

Ο μικρός, που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης λόγω μια επιπλοκής και λοίμωξης κατά τη γέννησή του, απέκτησε τα γυαλιά του αφότου ο πατέρας του, που είναι στρατιωτικός, έφυγε για δίμηνη υπηρεσία στην Ανταρκτική. Έτσι, τον είδε πραγματικά για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη.

Τα έντονα συναισθήματα είναι έκδηλα και στον μπαμπά και στο αγοράκι, με τον πρώτο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και το δεύτερο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη υπηρεσία του μέχρι στιγμής» λέει στην εφημερίδα Mirror η μητέρα του μικρού Amanda. «Είναι πολύ δύσκολο για τον Brandon να είναι μακριά από τον γιο του και φαίνεται από το πώς αντέδρασε όταν τον είχε και πάλι στην αγκαλιά του».

Ο μικρός Reagan έχει ήδη δώσει τις μάχες του με τον στρεπτόκοκκο, τη μηνιγγίτιδα και τη σήψη ενώ μετά τη γέννησή του χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.