Σίγουρα δεν είναι από τις ηθοποιούς που έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας σε κωμικούς ρόλους.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε την έκπληξη ωστόσο, ως προσκεκλημένη του «Saturday Night Live» στο οποίο κλήθηκε να κάνει μία διαφήμιση - παρωδία ως άλλη Ιβάνκα Τραμπ.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύθηκε την κόρη του Αμερικανού Προέδρου, προσπαθώντας να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα το παγερό της βλέμμα και το επιδεικτικά χαμηλό προφίλ που διατηρεί. 

Όσο εκείνη διασχίζει έναν χώρο στον οποίο πραγματοποιείται κάποια εκδήλωση με τα μάτια όλων να είναι στραμμένα σε εκείνη, ακούγεται μία φωνή να αφηγείται: 

«Κάθε άντρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα γνωρίζει το πρόσωπό της. Όταν μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια στρέφονται πάνω της, είναι η Ιβάνκα. Μία γυναίκα σαν αυτή αξίζει ένα δικό της άρωμα. Επειδή είναι όμορφη. Είναι δυναμική. Είναι..."συνένοχη". Το άρωμα της γυναίκας που μπορεί να τα σταματήσει όλα, αλλά δεν θα το κάνει». 

 «Compicit» λέγεται δηλαδή το άρωμα, που υποδηλώνει ένα είδος κριτικής στην αδιάφορη έως παθητική και κατευναστική συμπεριφορά της Ιβάνκα αναφορικά με τη σεξιστική και μισογυνική συμπεριφορά του πατέρα της. 


Complicit - SNL